SHOPPING

Μαύρες μπότες: 5 ζευγάρια που μπορείς να φοράς κάθε μέρα

ImaxTree

Πάντα μου άρεσαν οι μπότες τον χειμώνα, έτσι έχω συγκεντρώσει αρκετές στην ντουλάπα μου με τις μαύρες να υπερέχουν σε αριθμό για τον προφανή λόγο. Κάθε χρόνο, βρίσκω ένα ακόμα ζευγάρι να προσθέσω στη συλλογή μου και η αλήθεια είναι ότι πάντα κάνω απόσβεση. Κι αυτό γιατί η μαύρες μπότες στην κατηγορία των παπουτσιών είναι ότι το LBD στα ρούχα. Πάνε με τα πάντα και σε πάνε παντού. Φοριούνται όλες τις ώρες, σε πολλές περιστάσεις και το κυριότερο είναι ότι σου προσφέρουν άνεση.

Και φέτος λοιπόν, οι μαύρες μπότες έχουν σαφέστατα θέση στο καθημερινό σου στιλ ,είτε είναι φλατ είτε έχουν τακούνι. Το ύφος που θα επιλέξεις είναι αυτό που θα καθορίσει την ευκολία με την οποία θα τις συνδυάζεις, αν και πλέον λίγες είναι αυτές που θα σε περιορίσουν. Λογικά δεν θα έχεις αρχίσει ακόμα να φοράς μπότες, αλλά δεν θα αργήσει αυτή η στιγμή. Για να είσαι έτοιμη όταν χρειαστεί λοιπόν, εδώ σου έχω 5 μαύρες μπότες που σίγουρα θα καλύψουν τις καθημερινές, στιλιστικές σου ανάγκες.

Ψηλοτάκουνες, suede μπότες, Nak

Με φαρδύ τακούνι που σου δίνει την άνεση που απαιτεί η καθημερινότητα, αυτές οι μπότες μπορούν να φορεθούν στο γραφείο, τη βόλτα αλλά και τη χαλαρή βραδινή σου έξοδο.

Δερμάτινες μπότες Sam Edelman, Kalogirou

Μία stylish εκδοχή της κλασικής μαύρης μπότας που θα φοράς με τα maxi ή τα mini φορέματά σου, το πρωί αλλά και το βράδυ.

Cowboy μπότες, Uterque

Οι cow boots είναι και φέτος trend και σαφώς μπορείς να τις φορέσεις ακόμα κι αν τίποτα άλλο στην εμφάνισή του δεν θυμίζει country girl.

Καστόρινες μπότες, Adam’s Shoes

Μία άνετη και safe επιλογή για σένα που θες ένα basic ζευγάρι μαύρες μπότες στην ντουλάπα σου.

Over the knee μπότες, Topshop

Η εκδοχή των over the knee είναι ιδανική και δεν είναι όσο δύσκολο νομίζεις, να τις συνδυάσεις με τα everyday outfits. Μπορείς να τις φορέσεις πάνω από τα leather leggings, με το κολάν και το oversized πουλόβερ ή με το mini φόρεμά σου.