ΜΟΔΑ

Μαμά, πάντα και για πάντα δίπλα σου

Η καθημερινότητα σε «ρουφά». Στην τσάντα σου, στο γραφείο σου, στην ατζέντα σου. Παντού υπάρχουν σημειώματα. «Να θυμηθώ, να μην ξεχάσω». Συνεχείς υπενθυμίσεις για να μη χάσεις προθεσμίες, να μην ξεχάσεις τηλέφωνα που πρέπει να κάνεις. Παύση. Ανάσα βαθιά. Μείνε ακίνητη και «άδειασε» το μυαλό σου από όλα. Μονάχα για δύο λεπτά. Οι σημαντικοί άλλοι μας. Αυτοί έρχονται στο μυαλό όταν οι ρυθμοί επανέρχονται στα φυσιολογικά. Η μαμά σου. Ο άνθρωπος που αποτελεί το φάρο σου, το μονοπάτι σου, τη φωνή της καρδιάς σου. Η νέα συλλογή της Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας αποτελεί μια λαμπερή έκφραση του ακτινοβόλου αυτού δεσμού μητέρας και παιδιού. Το μήνυμα είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο αληθινά δυνατό. #FollowYourSun. Λέξεις αφιερωμένες σε εκείνη. Στη γυναίκα που καθόρισε με τέτοιο τρόπο τη δική της ζωή ώστε να είναι το δικό σου φως. Πολύτιμος άνθρωπος. Πολύτιμος συνοδοιπόρος ζωής που ξέρει πότε να μιλήσεις με λέξεις, πότε με τα μάτια και πότε πρέπει να κάνει στην άκρη και να σιωπήσει για να δυναμώσει έτσι τη δική σου φωνή. Οι πολυαγαπημένες μας μαμάδες.

 

Είναι πάντα μέσα μας. Ναι, ακόμα κι όταν ξεχνάμε να σηκώσουμε το τηλέφωνο και να πούμε ένα γεια. Ακόμα κι όταν το «ευχαριστώ» γίνεται δεδομένο. Ακόμα κι όταν αμελούμε να πούμε «σ’ αγαπώ». 

Όπως ο ήλιος προσφέρει φροντίδα και λάμψη, έτσι και οι μητρικές μας φιγούρες δίνουν απλόχερα ζεστασιά. Λαμπερές ηλιαχτίδες. Κάπως έτσι θα την ζωγράφιζες σε ένα λευκό χαρτί. Ο ήλιος που σε λούζει με φως κι εσύ νιώθεις υγεία και ευεξία. Η μία φωτίζει την άλλη με τη λάμψη της αγάπης. Χωρίς λόγια, μόνο με πράξεις, μόνο με την παρουσία της.

Η ευέλικτη συλλογή κοσμημάτων και αξεσουάρ της Swarovski τιμά και αντλεί έμπνευση από τις καταπληκτικές μητέρες και τις μητρικές φιγούρες σε όλο τον κόσμο. Η εκστρατεία για τη Γιορτή της Μητέρας απεικονίζει τον ακτινοβόλο δεσμό μητέρας και παιδιού που απολαμβάνουν τα χάδια του ήλιου, ενώ η αγάπη τους λούζει με φως τη ζωή τους.  

 

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin δηλώνει για τη νέα συλλογή: «Στη Swarovski, πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν λάμψη στη ζωή τους, γι’ αυτό το λόγο η Συλλογή για τη Γιορτή της Μητέρας δεν έχει σκοπό να τιμήσει μόνο τη γυναίκα που μας ανέθρεψε, αλλά όλες τις μητρικές φιγούρες: τις μητέρες, τις γιαγιάδες, τις θετές μητέρες, τις πεθερές, τις φίλες και δείχνει την εκτίμησή μας για όλα όσα κάνουν για εμάς. Η συλλογή είναι εξίσου λαμπερή, όμορφη, υπέροχη και πολυδιάστατη όπως οι γυναίκες που ξέρουμε και αγαπούμε».

Για όλες εκείνες τις γυναίκες και για όλες εκείνες τις αναμνήσεις που μας έχουν δημιουργήσει θα πούμε ένα «σ’ αγαπώ» και θα κάνουμε μία πολύ σφιχτή αγκαλιά. Για όλες τις γυναίκες που περπατούν διακριτικά στο πλάι μας για να ανοίγουν δρόμους και να γεφυρώνουν χάσματα.

 

Ο πρωινός καφές το Σάββατο στο μπαλκόνι, το χάδι στην πλάτη όταν τα δύσκολα είναι εδώ, το συνωμοτικό χαμόγελο καθώς περνάς από την κουζίνα που φτιάχνει το αγαπημένο σου φαγητό για να σε ευχαριστήσει, οι βόλτες στα μαγαζιά και η πολύωρη αναμονή της έξω από το δοκιμαστήριο για να σου πει «αυτό είναι τέλειο». Οι συζητήσεις σας, οι διαφωνίες σας, όλα όσα σε κάνουν να την αγαπάς κάθε μέρα και περισσότερο. Η φράση «ζακέτα να πάρεις» που δείχνει την αφοσίωση και την προσοχή της και που τώρα πια ενδεχομένως λες εσύ στα δικά σου παιδιά.

Για όλα αυτά και για πολλά (πολλά) άλλα η Γιορτή της Μητέρας είναι μία πολύ όμορφη αφορμή για να της κάνεις ένα δώρο με έντονο συμβολισμό.

Δώσε λάμψη με τη συλλογή Sunshine, με τα λεπτεπίλεπτα ηλιόλουστα σχέδια που συνδυάζονται με τα εντυπωσιακά κωνικά κρύσταλλα κοπής baguette της Swarovski.

 

Η πέρλα ανανεώνεται και κοσμεί κομμάτια απόλυτης θηλυκότητας που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, όπως και η δική σας σχέση. Η σειρά Originally περιλαμβάνει στιλπνές πέρλες Swarovski που περιβάλλονται από αστραφτερά κρύσταλλα, καθιστώντας τα κομμάτια ιδανικά για σπορ, αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

 

 

Τα λαμπερά λευκά και γαλάζια στοιχεία της σειράς North μοιάζουν να αιωρούνται αποπνέοντας χάρη και παιχνιδιάρικο στιλ σε συνδυασμό με μια μοναδική γκάμα από κομψές γραμμές σε trendy μεταλλικούς ροζ χρυσαφί και ασημί τόνους.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου (μας).