ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σου σε αυτό το ελληνικό brand θα βρεις το ιδανικό μαγιό

Η εκλεπτυσμένη κι αβίαστη κομψότητα της Romy Schneider πασπαλισμένη με τη γοητεία του Alain Delon στη θρυλική ταινία La Piscine είναι η εικόνα που θέλει να σου μεταφέρει η Μαριλένα Ανδρεάδη μέσα από τη φετινή συλλογή των μαγιό MAAN. Με το all time classic λευκό και μαύρο να κρατούν τα θεμέλια της αθωότητας και της κομψότητας ταυτόχρονα, τα μαγιό MAAN σε προκαλούν να τα φορέσεις. Μέσα από μία γκάμα διαφορετικών τύπων που καλύπτουν κάθε τύπο σώματος, μπορείς να βρεις το μαγιό που θα συνοδεύσει το φετινό καλοκαίρι σου. Δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία, οι μινιμαλιστικές γραμμές της συλλογής για το καλοκαίρι του 2018 θα χαρίσουν στο beach look σου έναν αισθησιασμό και ταυτόχρονα μία άνεση που θα σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου.

 

Υψηλής ποιότητας ανάγλυφα υφάσματα ή το κλασικό πικέ σμιλεύουν το σώμα και τονίζουν τις καμπύλες σου.

 

Από την άλλη το πτι καρό σε λευκό και μαύρο ικανοποιεί όσες από εσάς χρειάζονται ένα twist στην classy επιλογή του μαγιό. Το ανάγλυφο ύφασμα, flocado print που αποτελείται από βελούδο είναι υπεύθυνο για το απολαυστικό παιχνίδι υφών που προσθέτει νότες πολυτέλειας.

 

 

Το highlight της συλλογής είναι το στατικό μοτίβο με τα ζεστά χρώματα του ηλιοβασιλέματος που είναι αποτέλεσμα μίας συνεργασίας με την textile designer Μελίνα Πολυχρονοπούλου. Ένα έργο τέχνης ήταν η αφορμή για τη δημιουργία του print που ντύνει επιλεκτικά κομμάτια της συλλογής και χρωματίζει τη συλλογή.

 

Ανάμεσα στο απόλυτο λευκό και το μαύρο και το συνδυασμός τους, η συλλογή MAAN προβάλλει το tangerine, ως το νέο καλοκαιρινό χρώμα που κάνει πιο ζωηρά και παιχνιδιάρικα τα κομψά ολόσωμα, αλλά και τα μπικίνι.

 

Ανάμεσα στα μαγιό, η φετινή συλλογή MAAN διαθέτει και τα πιο αέρινα beachwear, άμεσα συνδεδεμένα με τη φιλοσοφία του brand αλλά και την φετινή έμπνευση των patterns. Φορέματα, πουκάμισα και πουκαμίσες θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου στην παραλία, ενώ είναι τα ιδανικά ρούχα για τις μέρες στο νησί.

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή MAAN 2018 islandwear στο www.maanislandwear.com και βρες το ιδανικό μαγιό που θα σε πάει παντού αυτό το καλοκαίρι. Ολόσωμα και μπικίνι σε διαφορετικές εκδοχές που καλύπτουν κάθε ανάγκη είναι στη διάθεσή σου με τα υφάσματα να συμβάλλουν στο μέγιστο για άψογη εφαρμογή και υψηλή ποιότητα.