STREET STYLE

4 street looks για να αντιμετωπίσεις το κρύο με layering

Έχεις πλέον μάθει αρκετά για το layering και πόση σημασία έχει στο προσωπικό σου στιλ. Εκτός του ότι είναι ένα δείγμα της δικής σου στιλιστικής προσέγγισης, το layering είναι κι ένας πρακτικός τρόπος για να σε κρατά ζεστή τις κρύες μέρες, χωρίς να χάσεις καθόλου από πόντους από το στιλ σου. Γι’ αυτό, ειδικά αυτές τις μέρες που ο καιρός το επιβάλλει, καλό είναι να βάλεις λίγη περισσότερη φαντασία και να αξιοποιήσεις την έμπνευσή σου σε συνδυασμό με τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου.

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις ρούχα που είχες ξεχασμένα. Φόρα ένα κοντομάνικο πουκάμισο ή ένα crop top πάνω από το ζιβάγκο σου και ολοκλήρωσε με ένα ελαφρύ πανωφόρι, που μπορείς να βγάλεις όμως κάποια στιγμή. Αν τώρα ο καιρός απαιτεί κάτι πιο ζεστό, φόρα πάνω από το jacket ένα shearling μπουφάν ή ένα puffer jacket.

Το ζιβάγκο είναι και πάλι η βάση, με ένα λεπτό πουκάμισο από πάνω και ένα σακάκι. Ένα layer-style που μπορείς κάλλιστα να υιοθετήσεις στο office look σου.

Για να είσαι ζεστή με ένα classy office outfit που αποτελείται από ένα παντελόνι κι ένα πουκάμισο, τότε φόρα ένα ζεστό αλλά όχι πολύ χοντρό πανωφόρι και από πάνω βάλε μία καμπαρντίνα ή ένα από εκείνα τα stylish raincoats. Φυσικά μέσα από το παλτό, μπορείς να βάλεις ένα σακάκι, αν το απαιτούν οι στιλιστικές απαιτήσεις της δουλειάς σου.

Ένα ακόμα τρόπος να κάνεις layering στο χειμερινό σου στιλ είναι να παίξεις με τα tops, να τα συνδυάσεις με μία midi ή maxi φούστα και να βάλεις από πάνω ένα πανωφόρι πιο κοντό από το μήκος της.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph