VOGUE

Η Lauren Hutton στο εξώφυλλο της Vogue. Υπάρχει ακόμα ελπίδα

''Είναι το εξώφυλλο που με έκανε να νιώθω περισσότερο χρήσιμη. Το σκεφτόμουν για αρκετό καιρό αλλά χρειάστηκε το σθένος της Vogue Italia για να γίνει πραγματικότητα. Είναι ένα εξώφυλλο που μπορεί να αλλάξει την ανθρωπότητα, επειδή απεικονίζει μια γυναίκα έντονη, με ζωντάνια, που είναι γοητευτική και μπορεί ακόμα να γελάει και που, για πρώτη φορά, είναι μια γυναίκα της ηλικίας της.''

Η 73 ετών και 11 μηνών Lauren Hutton φωτογραφίζεται για την ιταλική Vogue στο τεύχος ”Timeless Issue” αφιερωμένο στις γυναίκες άνω των 60. Το ηλικιακό ρεκόρ σπάει και όσοι αγαπούν πραγματικά τη μόδα χειροκροτούν ανάλογες πράξεις και νιώθουν πως υπάρχει ελπίδα. Αυτή είναι η μόδα που θέλουμε, αυτά τα πρότυπα χρειαζόμαστε. Τέτοιες εικόνες μας κάνουν να αγαπάμε τον εαυτό μας, λίγο παραπάνω.

Σε αριθμούς

Η Hutton έχει βρεθεί σε άλλα 27 εξώφυλλα της αμερικανικής Vogue και σε 13 άλλων εκδόσεων.

Το τεύχος Οκτωβρίου κυκλοφορεί με τρία διαφορετικά εξώφυλλα και φιλοξενεί στις σελίδες του τις εξαιρετικές φωτογραφίες του Steven Klein.

Τα τρία εξώφυλλα της ιταλικής Vogue

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on

 

Λίγους μήνες νωρίτερα είχε ποζάρει με εσώρουχα για την καμπάνια του Calvin Klein υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Sofia Coppola.

 

Ας μην ξεχνάμε. Στη μόδα υπάρχουν τα top models, υπάρχουν και οι θρύλοι.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Tony Gutierrez, File