SHOPPING

Πώς θα φορέσεις με στιλ το κοτλέ σου παντελόνι

Μία τάση για την οποία έχουμε ήδη μιλήσει αυτή τη σεζόν και φαίνεται ότι όσο περνάει ο καιρός θα ασχοληθούμε ακόμα περισσότερο είναι το κοτλέ. Πέρσι έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του στο street style μετά από χρόνια αδράνειας και φέτος μάλλον θα αποθεωθεί. Ίσως αυτό το ύφασμα σε φοβίζει λίγο και δικαιολογημένα. Θέλω όμως να σου πω ότι πλέον το κοτλέ δεν είναι μόνο εκείνο το χοντρό ύφασμα που θυμάσαι να σου φορά η μαμά σου στο δημοτικό. Υπάρχουν πολλές εκδοχές του με χοντρές σαφώς αλλά και πιο λεπτές ρίγες, ενώ τα χρώματα είναι πλέον αρκετά για να μπορείς πιο εύκολα να το εντάξεις στο προσωπικό σου στιλ.

Σε μία περίοδο που η μόδα μοιάζει σαν ένα συνονθύλευμα από τάσεις προηγούμενων δεκαετιών πασπαλισμένες με την σύγχρονη σχεδιαστική αισθητική, το κοτλέ δεν θα μπορούσε να λείπει και κυρίως να αποτελεί ένα από τα πιο stylish κομμάτια της συλλογή σου. Αν δεν υπάρχει ακόμα στην ντουλάπα σου, κάνει την αρχή με ένα κοτλέ παντελόνι και δεν θα το μετανιώσεις. Φυσικά μπορείς να τολμήσεις το χρώμα αλλά δεν είναι καθόλου κακή επιλογή, αν τελικά επιλέξεις ένα σε πιο ουδέτερη ή γήινη απόχρωση. Στα Marks & Spencer και στη νέα τους συλλογή για τη σεζόν θα βρεις το σωστό κοτλέ σε πολλά χρώματα και διαχρονικά σχέδια που εύκολα θα ταιριάξουν στο προσωπικό σου στιλ.

Εγώ θα ξεχωρίσω τα κοτλέ παντελόνια, το classy ταμπά αλλά και το trendy ροζ, τα οποία είμαι σίγουρη ότι θα ανανεώσουν άμεσα το καθημερινό σου στιλ.

Ταμπά κοτλέ παντελόνι, Marks & Spencer

Ιδανικό για σένα που έχεις ένα πιο classy-chic στιλ, με λεπτή ρίγα και κομψή εφαρμογή.

 

 

 Ροζ κοτλέ παντελόνι, Marks & Spencer

Αυτό είναι το statement παντελόνι της καθημερινή σου γκαρνταρόμπας. Άνετη γραμμή και έντονο χρώμα που θα αναδείξει κάθε outfit. Μπορείς να το συνδυάσεις με τις γήινες αποχρώσεις, όπως με ένα μπεζ πουλόβερ ή να κάνεις κι έναν έντονο συνδυασμό, προσθέτοντας ένα πράσινο, κίτρινο ή μοβ top.

 

My tip: Αν είσαι έτοιμη να αφιερώσεις χώρο στο κοτλέ στη φετινή σου συλλογή, τότε μην παραλείψεις να επενδύσεις σε ένα μαύρο σακάκι με διαχρονική αξία.

Μαύρο, κοτλέ σακάκι, Marks & Spencer

 

Πάντα μπορείς να κάνεις total looks με το κοτλέ, είτε φορώντας ένα κοστούμι, είτε απλά συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends