ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Shopping guide: Τα πιο όμορφα γούρια για το 2018

Για κάποιους είναι παράδοση, για άλλους ένα δώρο στον εαυτό τους για τη νέα χρονιά και για πολλούς τύχη. Το γούρι για το 2018 που έρχεται, όπως και για κάθε χρόνο είναι ένας τρόπος για να σε κάνει να τον υποδεχθείς με περισσότερη αισιοδοξία. Ειδικά αν προέρχεται από αγαπημένα πρόσωπα, τότε εκτός από ένα απλό πρωτοχρονιάτικο γούρι και πολλές φορές κι ένα εντυπωσιακό κόσμημα, παίρνει και συναισθηματική αξία που το κάνει ανεκτίμητο.

Λίγο πριν μπει το 2018 φτιάξε τη λίστα με τα ονόματα που θες να τους φέρει γούρι το νέο έτος και βρες το ανάλογο γούρι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Διακριτικά pendants, εντυπωσιακά κολιέ και κομψά βραχιόλια σε περιμένουν για να διαλέξεις το ιδανικό για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γιατί όχι και για τον εαυτό σου.

Το διαχρονικό γούρι-βραχιόλι της Links of London θα γίνει μόνιμο κόσμημα στο χέρι κάθε γυναίκας καθώς θα ταιριάξει άψογα με το ρολόι και θα σταθεί άνετα σε ένα arm bracelet party.

A post shared by Zolotas (@zolotasjewelry) on

Τα AEOLOS είναι τα charms του 2018 από τον Zolota και μπορείς να τα βρεις σε ένα σωρό εκδοχές και χρωματισμούς. Ο σχεδιασμός του δεν θυμίζει καθόλου τα τυπικά γούρια και μπορεί κάλλιστα να φορεθεί ως κόσμημα για καιρό.

H Ουρανία Βουράκη δημιούργησε ένα γούρι που σηματοδοτεί την έλευση του 2018 ενώ ταυτόχρονα σου δίνει την αίσθηση του άπειρου με το σχήμα που έχει δώσει στον αριθμό. Το αποτέλεσμα είναι σαφώς εντυπωσιακό και οι επιλογές είναι πολλές. Ακόμα και στην πιο απλή του εκδοχή, σε ένα bracelet, το γούρι αυτό θα το λατρέψεις.

O Ilias Lalaounis άφησε το φετινό γούρι στην τύχη κυριολεκτικά, αφού το σχεδίασε με βάση το τετράφυλλο τριφύλλι που συμβολίζει την τύχη. 

A post shared by Lifelikes (@mylifelikes.gr) on

”Follow your endless dreams” είναι το γούρι που σχεδίασαν φέτος τα My Lifelikes και θα το βρεις τόσο σε βραχιόλι όσο και σε κρεμαστό για εσένα, την μαμά, τον σύντορφό σου ή την κολλητή σου.

A post shared by SERKOS (@serkosjewelry) on

Ένα τυχερό γούρι από την πλούσια συλλογή Serkos θα κάνει σίγουρα χαρούμενο τον παραλήπτη. Μπορείς να βρεις σαφώς και κρεμαστά ή βραχιόλια, αλλά και προτάσεις για μπρελόκ που θα ικανοποιήσουν τους κλασικούς άντρες, οι οποίοι είναι λίγο δύσκολοι εδώ που τα λέμε σε αυτού του είδους τα δώρα.

H Dora Syrrou έχει φτιάξει ιδιαίτερα γούρια που μπορούν να φορεθούν από όλους. Δεμένα με δερμάτινο σχοινί μπορούν να φορεθούν μαζί με ό,τι άλλο μπορεί να έχεις ήδη στον καρπό σου.

Μία ιδιαίτερη πρόταση από την Hermina Wristwear για όσες θέλουν ένα στιλάτο γούρι για το 2018.

A post shared by Dudette (@puredudette) on

Ένα γούρι γεμάτο αισιοδοξία είναι η φετινή πρόταση My Dudette, για να περάσεις το πιο χαρούμενο μήνυμα για το νέο έτος.

Κομψά lucky charms για το λαιμό ή τον καρπό έχουν φτιάξει και οι ”The Virgin Fish”.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/mylifelikes.gr