SUMMER LOOK

Μία βουτιά στον “Coco Fico” βυθό της Κορίνας Βρούσια

Θάλασσα σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, χρυσή άμμος που λαμπυρίζει και κρυμμένα κοχύλια στο βυθό ή στην αμμουδιά. Αυτό θα πει καλοκαίρι ανέμελο, ξέγνοιαστο και μαγικό. Μία σκηνή που μάλλον ζωντανεύει εικόνες από την παιδική σου ηλικία. Όταν έψαχνες κρυμμένους θησαυρούς για να φτιάξεις τα καλοκαιρινά σου κοσμήματα από κοχύλια.

Αυτή ακριβώς η ανάμνηση, που κι εγώ είχα σαν παιδί, ζωντάνεψε αμέσως όταν είδα την συλλογή κοσμημάτων Coco Fico, που προέκυψε από τη συνεργασία της Κορίνας Βρούσια και του brand Lifelikes. Είναι άκρως καλοκαιρινή και η έμπνευση προέκυψε από το αγαπημένο καλοκαίρι της Κορίνας. Ένα καλοκαίρι που έχει διάρκεια 365 μέρες, που σε βρίσκει να τριγυρνάς ξυπόλυτη στην καυτή άμμο, να χαμογελάς και να πλατσουρίζεις, νιώθοντας πλήρης. Εικόνες που χαράζονται στη μνήμη σου, αφήνουν το ανεξίτηλο σημάδι στην καρδιά σου.

 

Κάπως έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκαν και τα ξεχωριστά κοσμήματα Coco Fico. Κρεμαστά σκουλαρίκια με μικρά κοχύλια και αχοιβάδες, δαχτυλίδια που φοριούνται όλα μαζί, διακριτικά αλλά και πιο εντυπωσιακά pendants που σου χαρίζουν ένα touch από την μαγεία του θαλάσσιου βυθού, είναι τα βασικά στοιχεία της συλλογής. Φυσικά, θα βρεις bracelets αλλά και βραχιόλια που θα αποτελέσουν το σήμα κατατεθέν των καλοκαιρινών σου διακοπών καθώς και έναν τρόπο να φέρεις μαζί σου όλες εκείνες τις στιγμές που σε έκαναν να νιώσεις μοναδικά και το χειμώνα.

 

Όσο για την παιχνιδιάρικη ονομασία που μας ταξιδεύει άμεσα σε ένα μέρος γεμάτο φοίνικες, απέραντη αμμουδιά και μια θάλασσα γαλάζια, έχει άμεση σχέση και συναισθηματική αξία για την Κορίνα.”Coco Fico” ήταν το υποκοριστικό της όνομα, αυτό που την φώναζε ο μπαμπάς της. Επίσης, οι λέξεις είναι ιταλικές και η μετάφρασή τους εξίσου δροσερή και καλοκαιρινή αφού “Coco” σημαίνει καρύδα και “Fico” είναι το σύκο.

Η Κορίνα μπορεί να σου περιγράψει την τέλεια “Coco Fico” μέρα, αυτή που τα κοσμήματα της συλλογής θα ολοκληρώσουν το κάδρο της απόλυτης ευτυχίας, μιας καλοκαιρινής στιγμής που θα έχεις να θυμάσαι.

«Η θάλασσα είναι διάφανη, καταγάλανη και δροσερή (π.χ. Ελαφόνησος)»

«Η άμμος καίει και τρέχω να βουτήξω για να δροσιστώ (στην παραλία του Σίμου)»

«Το θαλασσινό αεράκι στεγνώνει τα μαλλιά μου (μαγεία σκέτη)»

 

«Η πετσέτα μου έχει επάνω ένα βιβλίο που με κάνει να αποκοιμιέμαι γλυκά (ο απόλυτος ύπνος)»

«Η Λούση και ο Λέλος κυκλοφορούν με άμμο στις μύτες τους (οι αγάπες της ζωής μου)»

«Φοράω το Coco Fico κοχυλάκι  μου και απολαμβάνω τη ζωή (γιατί είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη συλλογή – ξεχειλίζει από ανεμελιά και συναίσθημα)»

 

Εκτός από τη μαγεία που έτσι κι αλλιώς σου μεταφέρει η συλλογή από το όνομα και μόνο, τα κοσμήματα της συλλογής ανήκουν επίσημα σε μία από τις αγαπημένες τάσεις της σεζόν. Τα κοχύλια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο summer style και ό, τι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις κάθε καλοκαιρινό σου στιλ.

Τη συλλογή θα βρεις αποκλειστικά στο e-shop του blog της Κορίνας www.typemystyle.com και στα Wyou Stores στο Ν. Ψυχικό (Ψυχάρη 3).

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!