ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Marco Bicego boutique: Η νέα άφιξη στη Βουκουρεστίου που μεταφέρει την λάμψη του “Made in Italy” κοσμήματος

Αν αγαπάς τα κοσμήματα, τότε μία βόλτα στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου σίγουρα θα σε ανταμείψει. Μία νέα Boutique Marco Bicego, στρατηγικά τοποθετημένη στο νούμερο 20 της οδού, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και της luxury αγοράς της, άνοιξε τις πόρτες της και περιμένει τους λάτρεις της υψηλής κοσμηματοποιΐας να την ανακαλύψουν.

«Το λανσάρισμα της boutique στην Αθήνα, μετά τη Μύκονο και την Κρήτη, αποτελεί ένα πολύ σπουδαίο και μεγάλο βήμα στην επέκταση του διεθνούς μας δικτύου και στην ενίσχυση της παρουσίας μας στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια κομβικής σημασίας Ευρωπαϊκή αγορά που έχει μεγαλώσει ραγδαία τα τελευταία χρόνια», σημειώνει ο Marco Bicego. «Δεν πρόκειται απλά για ένα νέο showroom για την πόλη, αλλά για ολόκληρη τη χώρα, καθώς αποτελεί σημαντικό τουριστικό προορισμό».

 Από τη συλλογή Africa Constellation

Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, αντιλαμβάνεσαι ότι όλα είναι χειρουργικά τοποθετημένα στο χώρο. Από τους καθρέφτες της εισόδου, μέχρι τον φωτισμό του χώρου και τον κοσμημάτων αλλά και η μινιμαλιστική αισθητική που κυριαρχεί στο εσωτερικό της boutique είναι όλα τοποθετημένα έτσι ώστε να τονίζεται όπως πρέπει η μεγαλοπρέπεια των πολύτιμων υλικών, χωρίς όμως να δημιουργείται ένα απρόσωπο περιβάλλον. Αντίθετα, η τελική αίσθηση προτρέπει κάθε επισκέπτη να δοκιμάσει τα κοσμήματα Marco Bicego και να αισθανθεί την ποιότητα της ιταλικής κουλτούρας σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα.

 Από τη συλλογή Africa Gemstone

Ο χώρος όμως, έχει όλα εκείνα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να φιλοξενήσουν τα μοναδικά, χειροποίητα και Made in Italy κοσμήματα Marco Bicego. Λαμπερός χρυσός 18 καρατίων, πολύτιμοι λίθοι και ιδιαίτερες ανγνωρίσιμε τεχνικές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε συλλογής, της οποίας η δημιουργία είναι αποτέλεσμα μιας διαφορετικής πηγής έμπνευσης κάθε φορά.

Από τη συλλογή Jaipur

Κάθε κόσμημα Marco Bicego σχεδιάζεται και ολοκληρώνεται στα atelier της εταιρείας στο Trissino της Vicenza, χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τεχνική χαρακτικής «bulino» και το περίφημο «coil twisting», αποτελώντας έτσι μια εκπληκτική και μοναδική στο είδος της δημιουργία.

 Εργαλεία και πρώτες ύλες για την δημιουργία ενός κοσμήματος.

Φυσικά, τα κοσμήματα Marco Bicego είναι διάσημα παγκοσμίως, με πολλές διάσημες γυναίκες παγκοσμίως να τα επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους, όπως η  Hillary Clinton, η Oprah Winfrey, η Melissa Gates ή η Kylie Minogue.

Από τη συλλογή Marrakesh supreme

Εμείς βρεθήκαμε εκεί, δοκιμάσαμε τα πολύτιμα κοσμήματα και μυηθήκαμε στην ιταλική φιλοσοφία τόσο της τεχνικής όσο και της αισθητικής του Marco Bicego που αναμφίβολα σε αφήνει καταγοητευμένη.