KIM KARDASHIAN

Αυτή η τάση απ’ τα παλιά είναι ξανά στη μόδα

Στους celebrity κύκλους, ο κορσές είναι μία τάση που έρχεται και φεύγει. Η οικογένεια Kardashian μπορεί να επανέφερε τους κορσέδες στον χάρτη (συγκεκριμένα η φωτογράφιση της Kim για τη Vogue Australia) παρ' όλα αυτά, οι stars έχουν υπάρξει fans του εσωρούχου εδώ και τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες. Από τη Madonna μέχρι την Beyoncé, έχουν αποτελέσει το επίκεντρο των εμφανίσεων σε συναυλίες εδώ και χρόνια.

My Australian Vogue shoot has me missing Australia, I need to come back soon

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Στον ερχομό της επόμενης σεζόν, φθινόπωρο/χειμώνας 2016 -που οι τάσεις στα εσώρουχα, οι ζώνες και οι κορσέδες θα είναι το κέντρο των outfits- δεν αποτελεί έκπληξη το οτι αρχίζουν να εντάσσονται στις γκαρνταρόμπες των fashionistas σε μία πιο casual και καθημερινή μορφή, παραμένοντας ένα σταθερό κομμάτι της ντουλάπας των celebrities.

Η Carine Roitfeld έχει υπάρξει σταθερή υποστηρίκτρια της τάσης του κορσέ, αφού ήταν η πρώτη γυναίκα που είδαμε να έχει στα χέρια της -και τη μέση- την μαλακή, δαντελένια εκδοχή κορσέ της Prada για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016. Λίγο καιρό πριν, η Victoria Beckahm έφερε την τάση του στράπλες στις Κάννες, η Rihanna έχει εμφανιστεί να φοράει ένα vintage φόρεμα- πουκάμισο Chanel με κορσέ και το street style έχει αρχίσει να γεμίζει με το συγκεκριμένο εσώρουχο φορεμένο πάνω από πουκάμισα και φορέματα.

Δες παρακάτω πώς να ενσωματώσεις τον κορσέ στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια των εξπέρ της μόδας.