ΜΟΔΑ

Κhaite: Το brand που έχουν λατρέψει οι celebrities και 5 στιλιστικά tips από τη Spring 2020 συλλογή

ImaxTree

Πριν μερικές εβδομάδες, η Rihanna εθεάθη έξω από το πάρτι του Drake, φορώντας μια ημιδιάφανη φούστα Alessandra Rich και μια κασμιρένια ζακέτα, Khaite. Τον Σεπτέμβρη, η Katie Holmes κατάφερε να γίνει είδηση όταν φωτογραφήθηκε από παπαράτσι, στους δρόμους της Νέας Υόρκης και ενώ φύσηξε ένα αεράκι, από την -επίσης- κασμιρένια ζακέτα της, ξεπετάχτηκε ένα πλεκτό bralette, το οποίο ήταν σετ με τη ζακέτα της.

H Katie Holmes με ζακέτα και blalette Khaite

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Feminine Unique (@khaite_ny) στις

Δες ακόμη: Η Katie Holmes φόρεσε σουτιέν 520 δολαρίων και εννοείται πως ξεπούλησε μέσα σε μια ώρα

Οι fashion lovers γρήγορα αναγνώρισαν τα ρούχα αυτά και ανακάλυψαν ότι πρόκειται για items του brand ”Khaite”, ένα αμερικάνικο label της Catherine Holstein και όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε λίγες ώρες, βγήκαν sold out.

H Rihanna με ζακέτα Khaite

Το Khaite, αν και μόλις τριών χρονών, λόγω της αναγνωρισιμότητας που έχει λάβει από τις celebrities που φορούν τις δημιουργίες του, θεωρείται πια και επίσημα από τα πιο “hot” fashion brands αυτή τη στιγμή. Και υπάρχει λόγος. Ο οίκος έχει αυτό το “je ne sais quoi” στις δημιουργίες του, αυτή την έμφυτη κομψότητα που είναι αδιαμφισβήτητα ένα στοιχείο τρομερά ελκυστικό στο γυναικείο κοινό.

H Kaia Gerber με σύνολο Khaite

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Αυτό που το ξεχωρίζει όμως είναι ένα πράγμα: η προσοχή στις λεπτομέρειες. Το Khaite αν και δεν δημιουργεί τα πιο πρωτοποριακά ρούχα ever, προσφέρει διαχρονικά items τα οποία έχουν ένα σημαντικό στοιχείο: είναι εξαιρετικά ραμμένα. Απόλυτα δικαιολογημένα, λοιπόν, το brand έχει γίνει viral και οι διάσημες γυναίκες που φορούν τα ρούχα του, το επιβεβαιώνουν αυτό.

Η συλλογή για την Άνοιξη 2020 είναι μια απόδειξη ότι πρόκειται για έναν από τους πιο ανερχόμενους οίκους μόδας. Η γήινη και ουδέτερη χρωματική παλέτα που χαρακτηρίζει τη Spring 2020 κολεξιόν του, αλλά και τα tailored κομμάτια που είδαμε στην πασαρέλα αποτελούν πόλο έλξης για όλες εμάς που θέλουμε η γκαρνταρόμπα μας να απαρτίζεται από κουλ items σαν αυτά που είδαμε στην πασαρέλα.

Παρ’ όλα αυτά, η Catherine Holstein δεν αρκέστηκε στο να παρουσιάσει όμορφα ρούχα στο runway αλλά και ενδιαφέροντες συνδυασμούς τους οποίους κάθε καλοντυμένη γυναίκα μπορεί να ξεπατικώσει και να εφαρμόσει στην καθημερινότητά της.

Κοιτώντας, λοιπόν, τα looks από τη Spring 2020 συλλογή του brand, ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας και συγκεκριμένα αυτά που εξετάζοντάς τα καλύτερα, μπορούμε να πάρουμε ιδέες και να τις εφαρμόσουμε στα δικά μας everyday looks. Παρακάτω, λοιπόν, τα αγαπημένα μας στιλιστικά τρικ από τη Spring 2020 συλλογή του αγαπημένου brand των celebrities, Khaite.

Total σουέντ

ImaxTree

ImaxTree

Τα total looks, είτε πρόκειται για ένα total μονόχρωμο outfit, είτε ένα total denim σύνολο, είναι πολύ hot φέτος το φθινόπωρο. Επιλέγοντας όμως ένα total σουέτ σύνολο σε γήινες αποχρώσεις θα δημιουργήσεις τον πιο κομψό συνδυασμό ever.

Νεορομαντισμός

ImaxTree

ImaxTree

Τα ρομαντικού ύφους ρούχα, φορέματα, μπλούζες κτλ. είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Το ίδιο και τα ποδηλατικά σορτς. Ένα δερμάτινο, όμως, ρομαντικού ύφους τοπ και ένα τζιν bike σορτσάκι θα προσφέρει μια edgy διάθεση στο, κατά τα άλλα, θηλυκό σύνολό σου.

Τα πλεκτά

ImaxTree

ImaxTree

Ένα πλεκτό πουλοβεράκι υπάρχει στην ντουλάπα των περισσότερων γυναικών. Είναι το τέλειο item για να συνδυάζεις με τα τζιν σου. Τo Khaite μας προτείνει παρ’ όλα αυτά να το συνδυάσουμε με ένα σορτς και τίποτα άλλο, επιτρέποντας στο πουλόβερ να είναι ο πρωταγωνιστής του συνόλου. Εμείς θα σου προτείναμε να ολοκληρώσεις το look με τα αγαπημένα σου ankle boots.

Ακόμη:10 κομψά πουλόβερ που θα σε βάλουν σε φθινοπωρινή διάθεση

Νέα γενιά harem pants

ImaxTree

ImaxTree

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έφτανε η μέρα που τα harem pants θα ήταν και πάλι της μόδας. «Κατηγορούμε» το Khaite γι’ αυτό που μας παρουσίασε ένα νέο και stylish είδος αυτού του παντελονιού. Ψηλόμεσο και με ωραίο print. Αυτό το στιλ παντελονιού θα ταιριάξει φανταστικά ακόμα και με πιο αυστηρού ύφους κομμάτια της γκαρνταρόμπας, όπως με ένα crisp πουκάμισο ή μια ζακέτα φορεμένη σαν μπλούζα.

Το καρό αλλιώς

ImaxTree

ImaxTree

Το καρό, θεωρείται σοβαρό, αυστηρό, punk ή απλά το τέλειο officewear. Το Khaite το αντιμετωπίζει τελείως διαφορετικά όμως, συνδυάζοντάς το με ρομαντικού ύφους κομμάτια. Μια άνετη και κομψή καρό παντελόνα και ένα ημιδιάφανο τούλινο τοπ θα δημιουργήσει τον πιο αναπάντεχο συνδυασμό, κάνοντάς σε να δεις το καρό, αλλιώς.