CINDY CRAWFORD

Η Kendall Jenner βρήκε το μοντέλο που μπορεί να την ανταγωνιστεί

Ότι η Kendall Jenner σαρώνει τις πασαρέλες και μαγνητίζει το φακό σε κάθε φωτογράφισή της είναι κάτι που το γνωρίζεις ήδη. Αυτό που πιθανόν δεν γνωρίζεις είναι πως το διάσημο μοντέλο είναι και μία αρκετά πεπειραμένη φωτογράφος, που μάλιστα πρόσφατα φωτογράφισε και το μοντέλο που θα γίνει η ανταγωνίστριά της στο άμεσο μέλλον.

Έτσι, τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια η Kendall για την πολύ νεαρή Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford, ένα από τα πολλά υποσχόμενα ανερχόμενα μοντέλα, που η Jenner φωτογράφισε για το περιοδικό Love.

 

Ομορφαίνει όλο και περισσότερο, κάτι που δεν περίμενα ότι μπορούσε να συμβεί“, δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη φωτογράφιση η Kendall, ενώ συμπλήρωσε χαριτολογώντας: “Ακούστε, όλοι προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας τώρα, όσο προλάβουμε, πριν γίνει το talk of the industry. Μετά, την πατήσαμε όλοι!“.

Οι δύο κοπέλες γνωρίζονταν και πριν τη φωτογράφιση και διατηρούν φιλικές σχέσεις. Σίγουρα τα λόγια αυτά είναι πολύ σημαντικά για την Kaia, αφού τα λέει η Kendall Jenner που, αν και μικρή, έχει δουλέψει με brands όπως το Victoria’s Secret, Marc Jacobs κ.ά.