ΜΟΔΑ

Κάτι από τα ’70s με την αμερικανική, στιλιστική κουλτούρα είναι το ατού της φετινής συλλογής Superdry

Για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018, η Superdry στρέφει το βλέμμα στο παρελθόν και, χαρίζοντας νέα πνοή σε κλασσικά στιλ, δημιουργεί τις σύγχρονες και fashionable ερμηνείες τους.

Η νοσταλγία για τα '70s δίνει δυναμικά το παρόν στη γυναικεία σειρά All American Girl. Σχεδιασμένοι στο χέρι αετοί και vintage floral διακοσμούν φθαρμένα και σκισμένα denim, ενώ τα κοτλέ και τα ροζ sherpa jacket έχουν κεντρική θέση στη συλλογή. Τα φορέματα με τα ρομαντικά κεντήματα και οι δαντελένιες φούστες προσθέτουν μια θηλυκή νότα ενώ στην ίδια συλλογή θα βρεις σαλοπέτες, καρό πουκάμισα με patches αλλά και πολλά πλεκτά σε τόνους του καφέ και της άμμου.

Αντίθετα, τη συλλογή New Army χαρακτηρίζουν οι παγιέτες, τα τρουκ και τα μεταλιζέ στοιχεία τα οποία προσδίδουν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε hoodies και πουλόβερ που συνδυάζονται με skinny biker τζιν. Τα jacket με επεξεργασία κεριού δίνουν μια militaire αίσθηση ενώ τα βελούδινα φορέματα και τα σχέδια με δαντελένιες λεπτομέρειες σε σκούρο κόκκινο, λουλακί, χακί και ώχρα εκφράζουν την πιο ευαίσθητη διάθεση της σειράς.

 

Το athleisure εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας ένδυσης και αυτή τη σεζόν. Έντονα συμπληρωματικά χρώματα και εντυπωσιακά μεγάλα logo prints δημιουργούν το ιδιαίτερο στιλ της γυναικείας σειράς Urban Street που σχεδιάστηκε ειδικά για τις γυναίκες που επιζητούν ένα statement look. Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι ένα oversized puffa σε έντονο κίτρινο και μια matching αθλητική φόρμα με ρίγα στο πλάι.

Η συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 της Superdry χαρακτηρίζεται από το πάθος για το σχέδιο, την ποιότητα και τους συνδυασμούς, έχοντας σαν βάση τη διαρκή καινοτομία. Αφήνοντας το attitude και όχι την ηλικία να ορίζει τη σειρά, ο στόχος της εταιρείας εκφράζεται με σαφήνεια: Εμείς δημιουργούμε τα ρούχα. Εσείς, τις ιστορίες.