KATE MOSS

Η Kate Moss μόλις άνοιξε το δικό της πρακτορείο μοντέλων

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η Kate Moss μετά από χρόνια που κυριαρχεί τον κόσμο του modeling; Να ανοίξει το δικό της πρακτορείο, απ' ο,τι φαίνεται. Σήμερα το Business of Fashion ανακοίνωσε πως το 42χρονο fashion icon ανοίγει το δικό της πρακτορείο. Ουσιαστικά, δηλαδή, ξεκινάει μία βάση για μικρές Moss στην οποία θα ξεκινήσουν τις καριέρες τους. Με το όνομα Κate Moss Agency, η πηγή ταλέντου άνοιξε τις πόρτες αυτόν τον μήνα.

Η επιχείρηση της Moss θα επικεντρωθεί στην εύρεση φρέσκων προσώπων για τις πασαρέλες. Αλλά κυρίως το πρακτορείο θα ειδικεύεται στο να βρίσκει ταλέντα είτε προορίζονται για τη μουσική βιομηχανία είτε για το σινεμά. “Θέλω να επικεντρωθώ στη διαχείριση της καριέρας των ανθρώπων, όχι απλά να τρέχω ένα πρακτορείο μοντέλων,” είπε η Moss. “Δεν θέλω απλά όμορφούς ανθρώπους, θέλω ανθρώπους που θέλουν να τραγουδήσουν και να χορέψουν και να υποδυθούν -θέλω να δημιουργήσω stars.”

Το σίγουρο είναι πως εμείς θα έχουμε το νου μας στο πρακτορείο της Kate Moss, αφού υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες τα επόμενα supermodels να εξελιχθούν από την καινούρια της καριέρα.