KATE MOSS

H Kate Moss πρωταγωνιστεί στην επόμενη καμπάνια του YSL

Η Kate Moss για μία ακόμα φορά γίνεται το πρόσωπο καμπάνιας του Saint Laurent. Τον χειμώνα την είδαμε να ποζάρει για τη συλλογή της άνοιξης του '18 του YSL και τώρα ο Anthony Vaccarello την επιλέγει για ακόμα μία φορά, ως το πρόσωπο της καμπάνιας του ερχόμενου χειμώνα. Το top model, που έχει δηλώσει ότι ξαφνιάζεται όταν τις προσφέρουν δουλειά τώρα πια, φαίνεται ότι έχει ακόμα δρόμο στο modeling και οι φωτογραφίες που τράβηξε το δίδυμο Inez And Vinoodh το αποδεικνύουν.

 

Το concept της καμπάνιας θέλει την όμορφη Kate Moss να φορά ένα mini floral φόρεμα, που παρουσιάστηκε στο fashion show για το φθινόπωρο και το χειμώνα του ’18, και να παίρνει πόζες σε μία παραλία αλλά και μέσα στη θάλασσα. Τα salty wavy μαλλιά της ταίριαζαν άψογα με την τοποθεσία, ενώ το φόρεμα που σχεδίασε ο ίδιος ο Anthony Vaccarello με το sexy ντεκολτέ αποθέωσαν το αποτέλεσμα.

Κρίνοντας από το υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας, η επιλογή του Anthony Vaccarello ήταν πολύ εύστοχη και η Kate Moss προφανώς έχει ακόμα μέλλον στο modeling.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/ysl