SHOPPING

6 καρό παντελόνια που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αν θες να ξεκινήσεις να μπαίνεις σε φθινοπωρινό mood με τα καθημερινά σου outfits, ακόμα και τώρα που ο καιρός ακόμα σου επιτρέπει να φοράς τα καλοκαιρινά σου, τότε υπάρχουν τρόποι να το κάνεις «ανώδυνα» και με στιλ. Ένας από αυτούς είναι να ξεκινήσεις να φοράς το καρό παντελόνι, το οποίο αν δεν το έχεις ήδη στη συλλογή σου, τότε πρέπει να το προσθέσεις οπωσδήποτε.

Εκτός του ότι το καρό είναι μέσα στο top 5 των prints της νέας σεζόν, στο παντελόνι θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού πολύ εύκολα το φοράς όλες τις ώρες της μέρας. Αν και θεωρητικά λογίζεται ως ένα classy και διαχρονικό κομμάτι, το street style έχεις βρεις ένα σωρό τρόπους να το μετατρέψεις σε ένα stylish κομμάτι της ντουλάπας σου που θα μπορείς να φοράς εύκολα με ένα t-shirt αλλά και με το λευκό πουκάμισό σου για το γραφείο. Παρακάτω θα βρεις μερικές από τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου, έτσι ώστε να βρεις το κατάλληλο καρό παντελόνι για το σωματότυπο αλλά και το προσωπικό σου στιλ.

Καρό cropped παντελόνι, attrattivo

Μία εκδοχή που ταιριάζει άψογα με ένα t-shirt και τα sneakers αλλά και με ένα ζευγάρι mules και ένα πουκάμισο για ένα εξαιρετικό office look.

 Καρό push up παντελόνι, Benetton

Για ένα πιο urban outfit και ίσως με πιο rock διάθεση, διάλεξε το καρό σε ένα skinny παντελόνι.

Καρό παντελόνι, Zara

Ένα κομψό παντελόνι για να μπορείς να το φοράς με το σακάκι σου αλλά και με ένα chunky πουλόβερ αργότερα.

Καρό tapered παντελόνι, Topshop

Αν είσαι εύκολα στο να συνδυάζεις τα χρώματα, τότε μη διαστάσεις να επενδύσεις σε ένα καρό παντελόνι που δεν αποτελείται μόνο από τα βασικά.

Ψηλόμεσο καρό παντελόνι, Milkwhite

Για σένα που θες να έχεις ένα κλασσικό και minimal στιλ, τότε το καρό στις γκρι αποχρώσεις σε ένα παντελόνι με ίσια και άνετη γραμμή είναι το κατάλληλο.

Καρό παντελόνι με κόκκινη ρίγα στο πλάι, Troll

Δύο τάσεις σε ένα παντελόνι για να δημιουργείς trendy outfits.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide