ΜΟΔΑ

Κάνε ένα ανεκτίμητο δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα αυτά τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις ένα δώρο από καρδιάς. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι πρώτα στη λίστα δώρων και είμαι σίγουρη ότι ψάχνεις να βρεις κάτι που θα έχει ανεκτίμητη αξία. Εκτός από τον ενθουσιασμό και την χρηστικότητά του, αυτό το δώρο πρέπει να έχει ένα διαφορετικό υπόβαθρο, μία συναισθηματική αξία που έχει κάτι να σου πει.

Το δώρο που σε κάνει να αισθάνεσαι κάτι εξάλλου είναι πάντα ξεχωριστό και τόσο ο παραλήπτης, όσο και ο αποστολέας έχουν ένα δεσμό που δεν μεταφράζεται μόνο από ένα χειροπιαστό δώρο. Γι’ αυτό, όταν επιλέγεις δώρο για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο στη ζωή σου καλό είναι να το κάνεις σωστά. Να λαμβάνεις υπ’ όψη σου στοιχεία του χαρακτήρα του, πτυχές τις προσωπικότητάς του και να επιστρατεύσεις όλη σου την καλή διάθεση για να χαρίσεις φέτος το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Εμείς, τα κορίτσια του ladylike πήγαμε για ψώνια και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ανεκτίμητο δώρο στα πρόσωπα που αγαπάμε. Μία βόλτα στο κατάστημα PANDORA στην στολισμένη και πολύβουη Ερμού ήταν αρκετή για να καταλήξουμε στα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα. Εκεί βρήκαμε τα κλασσικά charms, την απόλυτα γιορτινή συλλογή ”Christmas Spirit” και κομψά δαχτυλίδια και τρυφερά pendants.

Η Μάριον, η Δέσποινα, η Μαριλέλλα κι εγώ βρεθήκαμε στο κατάστημα PANDORA και η καθεμία διάλεξε για το δικό της αγαπημένο πρόσωπο το κατάλληλο κόσμημα από τις συλλογές PANDORA . Εκκεντρικά, κομψά, girly και minimal είναι όλα υπέροχα και σε προσκαλούμε να τα δεις και να πάρεις μία ιδέα για τα δικά σου δώρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Μάριον

Τα Χριστούγεννα πέρα από μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις δώρα σε όλους, είναι και φανταστική αφορμή να κακομάθεις τον εαυτό σου και να τον επιβραβεύσεις για όσα κατάφερε τη χρονιά που φεύγει. Ανάμεσα σε όσα θέλω να μου πάρω για να μου πω ένα τεράστιο “μπράβο” για το 2017, είναι και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το PANDORA βραχιόλι μου. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δε χάνω ευκαιρία να φορέσω κυριολεκτικά το πνεύμα των Χριστουγέννων, οπότε αυτές οι μικρές πινελιές μπορούν να με βοηθήσουν σημαντικά στο να τελειοποιήσω τα χριστουγεννιάτικά μου outfits.

 

Εδώ μπορείς να δεις μερικά από τα στάδια που ακολουθείς για να φτιάξεις το βραχιόλι που σε εκφράζει. Έχω ήδη κάνει την αρχή και λόγω των ημερών δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε μία χριστουγεννιάτικη προσθήκη από την ”Christmas Spirit” συλλογή.

Δέσποινα

Μπορεί να μην ψάξει κάτω από το δέντρο αλλά το δώρο της θα το περιμένει και δεν μπορείς να την απογοητεύσεις. Στη δική μου λίστα η μαμά μου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και είναι από τις εύκολες περιπτώσεις αφού θα κάνει χαμόγελο πλατύ ακόμα και με ένα μελομακάρονο. Στην PANDORA βρήκα το ιδανικό δώρο για εκείνη. Φυσικά και δεν μπορούσα να αποφασίσω μεταξύ των τριών βραχιολιών αλλά μια λεπτομέρεια με έκανε να καταλήξω. Κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια με σχέδιο καρδιά και δώρο από την PANDORA ένα τέλειο νεσεσέρ-μπιζουτιέρα.

Μαριλέλλα

Όταν έχεις πάρει στη βαφτιστήρα σου σχεδόν τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια, αναζητάς κάτι που πραγματικά να της κάνει εντύπωση αυτά τα Χριστούγεννα, γιατί ξέρετε τώρα, τα παιδιά δεν εντυπωσιάζονται κι εύκολα από ένα σημείο κι έπειτα. Αυτή τη φορά όμως κατάφερα να την κάνω να γουρλώσει το μάτι της από ενθουσιασμό και να με πάρει μία τεράστια αγκαλιά. Αντίδραση απόλυτα αναμενόμενη, κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα να μου έκαναν δώρο υπέρκομψο βραχιόλι PANDORA. Σ’ όποια ηλικία κι αν είμαι. Άγιε Βασίλη μ’ ακούς;

Έτοιμο και το βραχιόλι για τη βαφτιστήρα με όλα τα girly charms.

Χριστίνα

 

Εγώ έχω ήδη φτιάξει το δικό μου βραχιόλι με τα charms PANDORA και αυτά τα Χριστούγεννα θα φτιάξω ένα για την κολλητή μου. Ξέρω ότι θέλει ένα τέτοιο βραχιόλι και επειδή την λένε επίσης Χριστίνα και γιορτάζει έχω δύο λόγους για να κάνω focus στο δώρο της. ΤΗ έφτιαξα λοιπόν, ένα βραχιόλι με charms που ξέρω ότι την αντιπροσωπεύουν. Κάποια κρύβουν τα δικά μας μυστικά, κάποια άλλα περνούν μηνύματα και αυτό που συμβολίζει το άπειρο βρίσκεται στο δικό μου βραχιόλι, αφού είναι το friendship charm που θα μας θυμίζει πάντα ότι πάντα είναι εδώ η μία για τη άλλη.

Νομίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα κάλυψα συναισθηματικά την κολλητή μου και θα την κάνω χαρούμενη, αφού θα φοράει το βραχιόλι που θέλει μαζί με το ρολόι της.

Κάνε μία βόλτα κι εσύ από τα καταστήματα PANDORA και βρες το πιο αντιπροσωπευτικό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτά τα Χριστούγεννα το δώρο σου δεν θα έχει μόνο λάμψη και αξία, αλλά θα είναι και συμβολικό, χάρη στις πολλές επιλογές των charms αλλά και των διαφορετικών συλλογών που καλύπτουν κάθε γούστο.

Ανακαλύψτε το τέλειο δώρο με τη βοήθεια του Gift Finder της PANDORA

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr

 

Φωτογραφίες: Σύλβια Σαχίνη

 

PANDORA Concept Stores
ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225 ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275 ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182 ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175 ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065 ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863