CALZEDONIA

Σίγουρα θα θες κι εσύ τα καλσόν της Julia Roberts στη φετινή σου γκαρνταρόμπα

Η χαμογελαστή, διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Julia Roberts ενώνει για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις της με το επίσης διάσημο, ιταλικό legwear brand, Calzedonia. Ένα ακόμα διαφημιστικό επεισόδιο θα σε βάλει στον κόσμο των «καλσόν της Julia», όπως έχουν γίνεις γνωστά παγκοσμίως, βάζοντάς σε εικονικά έστω για ακόμα μία φορά στο οικείο κατάστημα της Calzedonia.

H Julia Roberts υπό την καθοδήγηση του νέου σκηνοθέτη του Hollywood, Alex Richanbach, αλλά και του διευθυντή φωτογραφίας, Daniel Moder, δοκιμάζει όλα τα καλσόν της νέας συλλογής μέσα σε μία νύχτα που περνά στο αναγνωρίσιμο πλέον κατάστημα Calzedonia.

 

Η 50χρονη ηθοποιός όμως, αυτή τη σεζόν δεν θα σε απασχολήσει μόνο με τα υπέροχα πόδια της να δοκιμάζει καλσόν, αλλά θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε μία σειρά. To “Homecoming”, όπου θα πρωταγωνιστήσει, είναι μία σειρά 10 επεισοδίων που θα προβάλλεται αποκλειστικά από την πλατφόρμα του Amazon. Κι ενώ τη συλλογή καλσόν που δοκιμάζει στο διαφημιστικό spot μπορείς να τη βρεις στα καταστήματα της Calzedonia, για τη σειρά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τον Νοέμβριο.

 

Πρόκειται για μία απόδειξη, της πολύπλευρης προσωπικότητας της Julia Roberts, η οποία καταφέρνει να προσαρμόζει το ταλέντο της σε διαφορετικά πεδία. Η θετική της ενέργεια και το χαρακτηριστικό της χαμόγελο που έχει σχηματισμένο στα χείλη της σχεδόν πάντα την έχουν κάνει ένα αγαπητό πρόσωπο, τόσο στο αντρικό όσο και στο γυναικείο κοινό.

 

Περιμένουμε λοιπόν, το spot της Julia Roberts να δοκιμάζει τα καλσόν της Calzedonia, μέχρι τότε όμως μπορείς να κάνεις τις δικές σου δοκιμές στα καταστήματα Calzedonia, αφού σύντομα το καλσόν θα γίνει απαραίτητο στο street style σου.