OUTFITS

Το top που θα φορέσεις με το τζιν παντελόνι σου αυτό το καλοκαίρι

Το τζιν παντελόνι είναι παντός καιρού, το ξέρεις άλλωστε πολύ καλά. Ακόμα και στο νησί μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμο, ειδικά τις μέρες που ο αέρας θα κάνει την εμφάνισή του. Οφείλεις λοιπόν να διατηρήσεις ένα cool χαρακτήρα στο νησί γι' αυτό πρέπει να έχεις το κατάλληλο top για να φτιάξεις το σωστό summer denim outfit.

Σίγουρα ένα t-shirt θα είναι μία πολύ καλή ιδέα αλλά δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις μόνο τον γνωστό δρόμο. Γι’ αυτό φρόντισε να έχεις στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα ένα puffy top που θα κρατήσει τον στιλάτο εαυτό σου και την καλοκαιρινή αύρα στο outfit. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι, αφού είναι κομψό, είναι άνετο, θυμίζει καλοκαίρι και επιπλέον είναι μέρος των πιο hot trends. Με το τζιν παντελόνι σου είναι σαφώς μία πολύ σωστή επιλογή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το φορέσεις με το denim σορτσάκι σου ή τη μακριά σου φούστα.

Δες πιο κάτω μερικά puffy tops που σίγουρα θα βρουν μία θέση στην ντουλάπα σου, όποιο κι αν είναι το στιλ που έχεις επιλέξει.

Gala top, Reformation

Ένα λευκό top με puffy μανίκια είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές μέρες. Θα το φοράς με το τζιν παντελόνι αλλά και το σορτσάκι σου, στην πόλη ή το νησί.

Gypsy Puff Cropped Top, Topshop

Αν προτιμάς ψηλόμεσα τζιν παντελόνι ή σορτσάκια, τότε ένα smocket crop top πρέπει να υπάρχει στη συλλογή σου.

Full sleeve top, Zara

Αυτό το top θα κάνει ακόμα και το τζιν παντελόνι σου έτοιμο να σε συνοδεύσει ακόμα και στις περιπτώσεις που χρειάζεσαι κάτι πιο επίσημο.

Short off-the-shoulder blouse, H&M

Ένα μαύρο top δεν πάει ποτέ χαμένο. Ταιριάζει με όλα και με τα ανάλογα αξεσουάρ προσαρμόζεται σε κάθε στιλ και περίσταση.

Blue puff sleeve pleated crop top, Miss Guided

Λίγο πιο θηλυκό και εντυπωσιακό με ιδιαίτερα μανίκια, αυτό το top μπορείς να το φορέσεις τόσο με τζιν παντελόνι σου, όσο και με τη μακριά σου φούστα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου φανεί πολύ χρήσιμο όλο το καλοκαίρι.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sabinasocol