CARA DELEVINGNE

Ο πιο στιλάτος τρόπος να ανανεώσεις το παλιό σου τζιν παντελόνι

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι υπάρχει κάπου στην ντουλάπα σου ένα αγαπημένο τζιν παντελόνι που για κάποιο λόγο δεν φοράς πια αλλά δε θες να το πετάξεις, ούτε να το χαρίσεις. Γι' αυτό πρέπει να σκεφτείς έναν τρόπο να το ανανεώσεις για να μπορείς να το φορέσεις ξανά και να βρει τη θέση του στο street style σου. Η πρώτη σκέψη είναι να το κόψεις και να το κάνεις σορτσάκι αλλά θέλω να το ξανασκεφτείς και να συ θυμίσω μία εμφάνιση της Kendall Jenner κι άλλη μία της Cara Delevingne που θα σε πείσουν να το μεταμορφώσεις σε μία denim βερμούδα.

 

Πρόκειται για μία νέα street τάση που εμφανίστηκε πρόσφατα και οι πιο διάσημες fashionistas την έχουν στηρίξει. Οι denim βερμούδες που ίσως έχεις φορέσει ως έφηβη ή απλά δεκαετίες πριν είναι ξανά μέρος του καθημερινού σου στιλ και η αλήθεια είναι ότι μπορείς να κάνεις μία δοκιμή χωρίς να ξοδέψεις χρήματα. Όπως είπαμε, αρκεί να κόψεις το παλιό σου τζιν παντελόνι, εκείνο που είναι πολύ φαρδύ ή  φθαρμένο αρκετά ή πολύ μακρύ.

 

Το styling φυσικά δεν είναι καθόλου δύσκολο. Ένα t-shirt και τα sneakers σου θα ταιριάξουν άψογα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις λίγο είναι το μήκος της νέας σου βερμούδας. Πρέπει να είναι πάνω από το γόνατο και σε σημείο που σε κολακεύει, σίγουρα όμως όχι πολύ πιο πάνω. Φόρεσε το τζιν σου και σημάδεψε το σημείο πριν πιάσεις το ψαλίδι ή αλλιώς χρησιμοποίησε ως δείγμα μία φούστα που σου αρέσει το μήκος της.

Αυτό τον καιρό που λογικά θα φτιάχνεις την ντουλάπα σου αλλάζοντας τα χειμωνιάτικα με τα καλοκαιρινά θα βρεις το ιδανικό τζιν παντελόνι γι’ αυτό το σκοπό. Give it a try!