OUTFITS

Αυτό είναι το τζιν παντελόνι που δε θα βγάζεις από πάνω σου από τη νέα χρονιά

Το τζιν παντελόνι είναι ένα από αυτά τα fashion items που δε λογίζεται καν σαν τάση. Είναι στα basics που φοριούνται κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από την εποχή. Επομένως, το μόνο που μπορεί κανείς να συμπεριλάβει στα trends όσον αφορά το τζιν παντελόνι είναι τα διαφορετικά είδη που υπάρχουν. Σίγουρα, κάθε φορά δεν μπορεί να είναι μόνο ένα, αλλά κάποιο θα κυριαρχήσει.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιο θα είναι το τζιν παντελόνι που θα φορέσεις φουλ το 2019, τότε δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει ο καινούριος χρόνος. Το straight-leg τζιν παντελόνι είναι αυτό που θα αντικαταστήσει το skinny και θα γίνει το hero denim item της ντουλάπας σου.

Αυτό είναι μία θετική εξέλιξη των denim trends για πολλούς λόγους. Αρχικά είναι μία γραμμή που ταιριάζει σε όλους σχεδόν τους σωματότυπους και δεν σε δυσκολεύει καθόλου στους συνδυασμούς, ώστε να αποδόσεις το προσωπικό σου στιλ. Η φύση του το κάνει ιδανικό για να το φοράς καθημερινά αλλά και σε πιο απαιτητικά outfits, αφού μπορεί να ταιριάξει με τα sneakers, τα booties αλλά και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου, όπως κι αν είναι αυτά.

Είναι ιδανικό για να αποτελέσει τη βάση στα ιδιαίτερα tops.

Τα straight-leg jeans δείχνουν άψογα με τα booties και το πουλόβερ σου και αυτόματα σου προσφέρουν ένα cozy outfit για την καθημερινότητα.

Είναι το παντελόνι που χρειάζεσαι για μπορείς να δημιουργήσεις stylish looks με κομμάτια ουδέτερα που δεν έχουν από μόνα τους στιλιστικό χαρακτήρα.

Το τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ. Το ίδιο εύκολα μπορείς να το φορέσεις με ένα πουκάμισο για το πρωί ή ένα sexy body για το βράδυ, ενώ στο συνδυασμό των παπουτσιών έχεις επίσης μεγάλη ελευθερία για να μπορείς να φέρεις το αποτέλεσμα στα μέτρα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph