OUTFITS

3 διαφορετικοί συνδυασμοί για το λευκό τζιν παντελόνι

Το λευκό τζιν επανέρχεται ως trend. Μπαίνει δίπλα σε κλασικά κι αγαπημένα blue jeans και αποτελεί τη βάση για πολλά και διαφορετικά looks και με την ίδια ευκολία που το φοράς στην κυριακάτικη βόλτα σου μπορείς να το βάλεις και στο γραφείο ή τη βραδινή σου έξοδο.

Μπορείς να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ όποιο κι αν είναι αυτό και να το συνδυάσεις με τα αθλητικά, τα loafers ή ακόμα και τις γόβες σου. Για να μην ψάχνεις πώς να το φορέσεις και με τι να το συνδυάσεις, εδώ σου έχω 3 διαφορετικά outfits που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα looks που σου αρέσουν με βάση το λευκό τζιν παντελόνι. Είμαι σίγουρη ότι αν δεν έχεις ένα τέτοιο στην ντουλάπα σου θα αναζητήσεις το ιδανικό και θα καλά θα κάνεις.

Look 1: Sportive-chic

Λευκό τζιν Zara, πλεκτό πουλόβερ Benetton, sneakers adidas

Ένα total white look είναι πάντα κομψό και αν είσαι πιο sportive τύπος μπορείς να το πετύχεις με ένα ζευγάρι sneakers. Το πλεκτό πουλόβερ θα διατηρήσει τον κομψό χαρακτήρα του outfit, το οποίο μπορεί να σε συνοδεύσει σε μία casual office day.

Look 2: Urban-cool

Λευκό τζιν American Eagle, t-shirt Calvin Klein, sneakers Kendall & Kylie

Δημιούργησε ένα cool outfit με το λευκό τζιν παντελόνι σου και ένα t-shirt σε παλ χρώμα. Δώσε λίγη ένταση με τα παπούτσια.

Look 3: Minimal-chic

Λευκό τζιν BLANKNYC, μπλούζα Iris and Ink, loafers Soldini

Φυσικά μπορείς να διατηρήσεις ένα πιο κομψό χαρακτήρα στιλιστικά συνδυάζοντας το λευκό τζιν με μία girly μπλούζα και να ολοκληρώσεις το outfit με ένα ζευγάρι loafers.

 

Κεντρική φωτογραφία: zara.com