ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η έρημος Sedona εμπνέει την πιο περιπετειώδη συλλογή ρούχων της H&M

Πάντα σκεφτόμουν πώς θα ήταν να ζεις στην έρημο. Σε ένα μέρος τόσο απομονωμένο από την πραγματικότητα που σου προκαλεί δέος. Κάποιες φορές η απομόνωση είναι αυτό που έχουμε ανάγκη. Ίσως η εμπειρία της εξερεύνησης στην έρημο να σε εμπνεύσει και τελικά να σε κάνει να δει αλλιώς τα πράγματα. Από τη ζωή μέχρι και το στιλ σου.

Αυτό το συναίσθημα μας προκάλεσε και η εμπειρία που ζήσαμε στην παρουσίαση της νέας συλλογής H&M Studio S/S 2019 που πραγματοποιήθηκε στο showroom του brand.

 

Σε ένα exclusive press preview event με co-hostess την ambassador της συλλογής, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά τις νέες δημιουργίες.

Το showroom μετατράπηκε για λίγες ώρες σε ένα λαμπερό, περιπετειώδες σκηνικό εμπνευσμένο από το δραματικό στοιχείο της ερήμου Sedona στην Αριζόνα, από την οποία είναι επηρεασμένη η συλλογή H&M Studio για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, με τίτλο “The Glam Explorer”. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ντυμένη με key fashion pieces της συλλογής, μοιράστηκε μαζί μας τα highlights από τη μοναδική εμπειρία του ταξιδιού της στην Αριζόνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τριήμερης διαδραστικής παρουσίασης της H&M Studio S/S 19 παγκοσμίως.

Λίγα λόγια για τη συλλογή

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή H&M Studio αναδεικνύει το μοναδικό συνδυασμό του glamour με τη φύση. Ανάμεσα στα κομμάτια που ξεχώρισαν ήταν το ανθεκτικό λινό κοστούμι και το δομημένο χρηστικό μπουφάν, για γοητευτικές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα κομμάτια που υπόσχονται λαμπερή εμφάνιση οποιαδήποτε στιγμή: η πολυτελής φούστα με παγιέτες, η ντραπέ φούστα σε στιλ sarong με εντυπωσιακό μοτίβο ζέβρας και το φόρεμα στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Όσο για τα αξεσουάρ, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα λιτά, ίσια σανδάλια, οι μπότες σε καφέ-μαύρο animal print και το μαγιό με έναν ώμο.

 

Στην εκδήλωση ανακαλύψαμε και το νέο άρωμα H&M Studio S/S 19, ένα εντυπωσιακό μείγμα περγαμόντου, άμβρας και μόσχου που δημιούργησε η αρωματοποιός του οίκου Givaudan, Nisrine Grillé, καθώς και key H&M beauty προϊόντα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τη διάσημη make-up artist Isamaya Ffrench για τη δημιουργία των Studio beauty looks.

 

*H συλλογή H&M Studio S/S 2019 θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Μαρτίου στην Αθήνα στο κατάστημα Η&Μ Ερμού 54, στην Κύπρο στο κατάστημα Η&Μ Λήδρας 171-179, καθώς και online στο hm.com.