LADY GAGA

Η γιορτινή συλλογή της Η&Μ φέρνει τα Χριστούγεννα (νωρίτερα)

Αυτό το χειμώνα η Η&Μ γιορτάζει με μια θεαματική καμπάνια και μια γιορτινή συλλογή. Ο Tony Bennett και η Lady Gaga είναι οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας με το τραγούδι ''It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing)'' από το νέο τους άλμπουμ Cheek to Cheek.

 

”Εμπνευστήκαμε από τη λάμψη, το γκλάμουρ και τη χλιδή της εποχής των Big Bands της δεκαετίας του ’40”, λέει ο Johan Renck, σκηνοθέτης της διαφήμισης. ”Κυριαρχεί μια διάθεση γιορτινής διασκέδασης που απαθανατίζεται με μια έντονη αίσθηση της μόδας και ένα χιουμοριστικό υπόβαθρο. Είναι μια ατμόσφαιρα ενδιαφέρουσα, περίεργη, κεφάτη, τολμηρή και θεσπέσια.”

Παιχνιδιάρικα κόκκινα φορέματα, φούστες και μπλουζάκια που γυαλίζουν. Τα πλεκτά είναι απαραίτητα γιορτινά κομμάτια, όπως επίσης και το άνετο υπερμέγεθες πουλόβερ που φοράει η Lady Gaga.

Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια είναι το σήμα κατατεθέν της συλλογής και εσύ είσαι έτοιμη να φορέσεις φορέματα με παγιέτες, χαλαρά τοπ και γυαλιστερά κολάν.

Δε θα πάρετε και ένα δώρο στα μικρά σας; Το καρό πρωταγωνιστεί και πάλι. Είτε ως total look, είτε ως κομμάτι ενός χαρούμενου συνόλου.

 

 

 

 

 

 

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτινής σεζόν, η Η&Μ θα συγκεντρώνει χρήματα για την CARE, μια ανθρωπιστική οργάνωση που δουλεύει μαζί με φτωχές γυναίκες και κορίτσια με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας παγκοσμίως.

Να ξέρετε πως η Η&Μ θα πουλάει ένα ειδικό σετ ετικετών για δώρα σε όλα τα καταστήματα. Για κάθε πακέτο που πωλείται, η H&M Conscious Foundation θα προσφέρει τη διπλή αξία του στην CARE.

Η πλήρης έκδοση της διαφήμισης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο hm.com στις 25 Νοεμβρίου.

 

Το Ladylike.gr ξέρει τα πάντα για το Η&Μ

H νέα συνεργασία της Η&Μ που θα λατρέψετε

O Alexander Wang κι άλλες 15 H&M διάσημες συνεργασίες

Παίζοντας ξύλο για τον Alexander Wang