ΜΟΔΑ

Η Yamamay γιόρτασε το νέο flagship store στην Ερμού με ένα εντυπωσιακό πάρτι με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

Το γνωστό brand εσωρούχων και μαγιό, Yamamay άνοιξε ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Το νέο flagship store βρίσκεται στην Ερμού και σε περιμένει να ανακαλύψεις όλες τις συλλογές της Yamamay καθώς και χρήσιμα χριστουγεννιάτικα δώρα για σένα και τους αγαπημένους σου. Τα εγακίνια του καταστήματος φυσικά γιορτάστηκαν από το brand και τους φίλους τους με ένα εντυπωσιακό πάρτι που  πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο Salon de Bricolage new spot, στο Χριστουγεννιάτικο City Link

Ο Gl. Cimmino με την κ. Φερεντίνου

Η πρόεδρος της Yama Hellas, κ. Α. Φερεντίνου, ο πρόεδρος Francesco Pinto και ο αντιπρόεδρος Gianluigi Cimmino της μητρικής Inticom υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους τους, γιορτάζοντας το άνοιγμα του νέου καταστήματος στην Ερμού 18 και συγχρόνως την επέτειο 13 χρόνων της Yamamay στην Ελλάδα.

Βarbara Cimmino, Ειρήνη Αθανασιάδη, Αντζελα Φερεντίνου, Franchesco Pinto

Φυσικά, οι εκλεκτοί συνεργάτες της Yamamay από τον χώρο της Ελληνικής showbiz και των ΜΜΕ παρευρέθησαν στο πάρτι της Yamamay. Μαζί τους franchisees απ’ όλη την Ελλάδα και πολλοί φίλοι τίμησαν με την παρουσία τους το διάσημο Ιταλικό brand, απόλαυσαν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ντιάνα Σπανού,Gianluigi Cimmino, Χριστίνα Μπόμπα

 Η Σάσα Σταμάτη με την κυρία Φερεντίνου

Στην κεντρική φωτογραφία: Ο Fr. Pinto με την κυρία Φερεντίνου