ΜΟΔΑ

Η Rita Ora πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό spot της TEZENIS και κλέβει τις εντυπώσεις

Η Tezenis έχει αποδείξει την προτίμησή της στα νέα ταλέντα καθώς και στη μουσική με τις συχνές συνεργασίες της με ανερχόμενους stars. Η πιο πρόσφατη τέτοιου είδους σύνδεση ήρθε όταν η Rita Ora συναντήθηκε με το brand και μία σχέση πάθους γεννήθηκε.

 

Η συνεργασία της νεαρής Rita Ora και του brand Tezenis επιβεβαιώθηκε το 2017 και η νέα διαφημιστή προσέγγιση ήταν πραγματικά μία πρόκληση, αφού το ζητούμενο ήταν να αποφευχθούν οι επαναλήψεις. Το αποτέλεσμα είναι αντάξιο των προσδοκιών, αφού η Rita Ora τραγουδά το ”Your Song” με στίχους του φίλου της και διάσημου Ed Sheeran, ντυμένη με ένα sexy και εντυπωσιακό total look Tezenis. Αυτό φυσικά, είναι και το soundtrack του νέου TV spot της Tezenis, στο οποίο πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια.

 

 

Η Rita Ora έχει ήδη μία πετυχημένη καριέρα στο τραγούδι, αλλά ταυτόχρονα έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα style icon. Στο νέο τηλεοπτικό spot για την Tezenis τη βλέπουμε να ”υποδύεται” τον εαυτό της και μόνο. Εμφανίζεται στο φυσικό της περιβάλλον, φορώντας το Special Tezenis look. Στο video που θα δεις, η Rita Ora εμφανίζεται sexy, φορώντας μαύρο με χρυσό και δίνοντας μία funky διάσταση στο look, όπως άλλωστε ταιριάζει στο προσωπικό της στιλ.

 

Η μουσική μπαίνει για τα καλά στο χώρο των εσωρούχων και το αποτέλεσμα είναι αδύνατον να μην σε εντυπωσιάσει.

Teaser και campaign video credits:

Selected by Rita Ora – 2017 adv campaign – 30″

“YOUR SONG”

Testo e Musica: S. Mac, E.C. Sheeran

Rokstone Music / Sony/ATV Music Publishing (UK) Ltd.

Sub-Editori per l’Italia: Universal Music Italia S.r.l. / SM Publishing (Italy) S.r.l.

2017 Atlantic Records UK, a Warner Music Group company.

Per gentile concessione di Warner Music Italia Srl