ΜΟΔΑ

Η Kerry Washington σχεδιάζει τσάντες για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας

Η ηθοποιός Kerry Washington συνεργάζεται με σχεδιαστές όπως Tory Burch και Christian Louboutin για το σχεδιασμό τσαντών προς όφελος των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Το project πραγματοποιήθηκε εν μέρει από πρωτοβουλία του Purple Purse, κομμάτι του Allstate Foundation -που προσφέρει οικονομική ενίσχυση σε προγράμματα κατά της ενδοοικογενειακής βίας- και θα περιλαμβάνει τσάντες στην απόχρωση του βιολετί.

Κάθε σχεδιαστής ή οίκος θα έχει τη δική του limited-edition εκδοχή της ‘μωβ τσάντας’ που θα δημοπρατηθεί και το 100% των εσόδων θα υποστηρίξει σχεδόν 200 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς κατά της ενδοοικογενειακής βίας στην Αμερική. Κι άλλοι σχεδιαστές που θα συμμετέχουν στην καμπάνια θα ανακοινωθούν στις επόμενες εβδομάδες αλλά το σχέδιο της Washington είναι τελειωμένο. Δες παρακάτω το σχέδιο:

 

Οι τσάντες θα βγουν σε δημοπρασία κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, που είναι Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ενδοοικογενειακή Βία. Το σχέδιο της Washington, από την άλλη, θα πάρει λίγη παραπάνω δημοσιότητα  -η δική της version θα παραχθεί και για κληρώσεις. Το Purple Purse θα δωρίζει μία από τις τσάντες της Washington καθημερινά από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 25 Οκτωβρίου και το κοινό θα μπορεί να μπει στην κλήρωση με μία δωρεά αξίας 10$. Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες στο PurplePurse.com στα τέλη Σεπτεμβρίου.