ΜΟΔΑ

Η Anna Wintour αποκαλύπτει το print που πρέπει να έχεις

Η editor in chief της Αμερικάνικης Vogue, Anna Wintour, θεωρείται το άτομο που έχει τον τελευταίο λόγο στο ποια θα είναι τα επόμενα trends, οπότε αν πάρει μία ενδυματολογική απόφαση και φορέσει ένα statement print, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως είναι το νικητήριο. Σε αυτή τη περίπτωση η Wintour φόρεσε το επονομαζόμενο 'Anna' φόρεμα από την Altuzarra κολεξιόν Pre-Spring 17, στην όγδοη μέρα του Wimbledon. Και τώρα όλα τα στοιχήματα δείχνουν πως το πτι καρό είναι όντως trend.

 

Το πτι καρό (ή αλλιώς gingham) έχει αρχίσει να ανεβαίνει σταθερά. Το είδαμε αρχικά στις πασαρέλες των Victoria Beckham, Wes Gordon και J.Crew αλλά και στον κόσμο του street style. Αλλά τώρα που έχει ξεφύγει από το να φαίνεται σαν τραπεζομάντηλο για πικ-νικ, θα συνειδητοποιήσεις πως όλο και πιο πολλοί celebrities το ενσωματώνουν στην γκαρνταρόμπα τους. Από pencil φούστες σε φορέματα, το πτι καρό έχει ξεπεράσει την εποχή που ήταν υπερβολικά θηλυκό.

 

Το συγκεκριμένο ύφασμα όχι μόνο φωνάζει ‘καλοκαίρι’, αλλά είναι ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα από τα κλασσικά floral που κυριαρχούν τους καλοκαιρινούς μήνες.