ΜΟΔΑ

Η Alexa Chung λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων και ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Ειλικρινά, πες μου οτι δεν έχεις ποθήσει έστω και μία φορά τα outfits της Alexa Chung. Εμείς, πάντως, ουκ ολίγες φορές έχουμε ευχηθεί να είχαμε έστω και ένα από αυτά τα υπέροχα ρούχα της και τώρα το όνειρό μας (εμάς και πολλών άλλων) γίνεται πραγματικότητα, γιατί η Alexa επιτέλους λανσάρει δική της σειρά ρούχων.

Μετά από μια ολόκληρη δεκαετία που βρίσκεται στην κορυφή των πιο καλοντυμένων -πρακτικά παντού-, από τις μπροστινές σειρές στα fashion shows και μετά από συνεργασίες με διάφορες εταιρείες όπως Madewell και Superga, θα μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε έστω ένα μικρό κομμάτι από το απαράμιλλο στιλ της αγαπημένης μας Chung.

 

H σειρά, που θα φέρει το όνομα ALEXACHUNG, ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί και θα περιλαμβάνει τζιν, καθημερινά ρούχα, βραδινά ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα αλλά και κομμάτια που το δελτίο τύπου περιγράφει ως “καθημερινές πολυτέλειες” (ποντάρουμε σε vintage t-shirts και πουλόβερ).

Ο Edward Bodson, πρώην σχεδιαστής στα Haider Ackerman, θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της σειράς, και θα συνεργαστεί με την Chung σε “ευκολοφόρετα, cool ρούχα που θα μπορείς να ζήσεις και να αγαπήσεις μέσα σε αυτά”, όπως λέει στην ανακοίνωση.

“Μετά από πολλές σεζόν από εμπνευσμένες συνεργασίες με τα αγαπημένα μου brands, που μου άνοιξαν τα μάτια, αποφάσισα πως τώρα είναι η τέλεια στιγμή να το κάνω μόνη μου και να ιδρύσω τη δική μου σειρά ρούχων”, λέει η Chung.

H νέα σειρά θα βγει στην αγορά τον Μάιο του 2017 σε επιλεγμένα μαγαζιά αλλά και online στο Alexachung.com και οι τιμές θα κυμαίνονται από 500 με 1,200 δολάρια. Ευτυχώς, έχουμε 10 μήνες μέχρι το λάνσάρισμα, οπότε έχουμε αρκετό χρόνο να μαζεύουμε σιγά σιγά και ίσως καταφέρουμε να αποκτήσουμε κάτι από την πολυπόθητη συλλογή. Και σε περίπτωση που μεσολαβούν τίποτα γενέθλια μέχρι τότε, είσαι απ’ τους τυχερούς.