Είδαμε τη νέα καμπάνια της KALOGIROU και το καλοκαίρι έφτασε πριν την ώρα του

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το ελληνικό καλοκαίρι; Ειδικά, αν οι σχεδιαστές μόδας εμπνέονται απ' αυτό.

Τι αγαπάς περισσότερο από το καλοκαίρι; Εγώ τις μέρες. Το μπλε του ουρανού και της θάλασσας. Το λευκό των ελληνικών νησιών. Όλα αυτά πάντα αποτελούσαν για μένα πηγή έμπνευσης, σε πολλά πράγματα και ειδικά στις εμφανίσεις μου.

Φυσικά, δεν είμαι η μόνη. Η Ελλάδα έχει αποτελέσει και αποτελεί έμπνευση για πολλούς διεθνείς και εγχώριους σχεδιαστές μόδας. Η χώρα καθαυτή, η ιστορία της και σαφώς το ελληνικό καλοκαίρι. Το τελευταίο είναι και μέρος του concept της νέας καμπάνιας KALOGIROU.

 

Με τους διαχρονικούς συμβολισμούς του ελληνικού καλοκαιριού, με τη σοφιστικέ και μίνιμαλ αισθητική της ασπρόμαυρης εικόνας και με διακριτικές αναφορές στον ιταλικό νεορεαλισμό, η νέα καμπάνια της εταιρίας, μέσα από την cool και σύγχρονη οπτική του Γιάννη Μπουρνιά, αφηγείται μια φελινική ιστορία αγάπης με φόντο τη Μεσόγειο, εκεί όπου ο χρόνος και ο χώρος χάνουν τη σημασία τους και στο επίκεντρο μπαίνει η αφύπνιση της επιθυμίας, των συναισθημάτων και των ονείρων. Ένα εγκώμιο στην τέχνη του  “dolce far niente”, ένα εγκώμιο στην τέχνη της πολυτέλειας, της διαχρονικής κομψότητας και της υψηλής αισθητικής.

 

Η μόδα μέσα από ένα οπτικό storytelling

 

Ο κορυφαίος Έλληνας φωτογράφος περνάει τη μόδα μέσα από το γνώριμο εικαστικό και μονοχρωματικό του φίλτρο δημιουργώντας ένα visual storytelling με νοσταλγική ψυχή αλλά εξαιρετικά σύγχρονο πνεύμα.

 

Ένα δημιουργικό παιχνίδι με τους κώδικες και τους συμβολισμούς που ως στόχο έχει τη σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον, όπως ακριβώς το brand «Καλογήρου» που γεννήθηκε το 1890 επανασυστήνεται σήμερα ως KALOGIROU, με απόλυτο σεβασμό στη μακραίωνη ιστορία του, για να υποδεχτεί τη νέα εποχή του. 

 

Οι νέοι σχεδιαστές

Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης, η KALOGIROU εμπλουτίζει το ήδη πλούσιο brand portfolio της με νέα ονόματα που έχουν κατακτήσει το streetstyle των μητροπόλεων της μόδας και έχουν γίνει viral στη συνείδηση του fashion savvy κοινού. Δίπλα στα μεγαλύτερα designer labels και στους πιο διάσημους shoemakers, η ιστορική εταιρία υποδημάτων συνεχίζει να πρωτοπορεί εισάγοντας ελληνικά upcoming brands, ενώ για πρώτη φορά λανσάρει και την Capsule Collection Elvira Di Gaia x Kalogirou, με την υπογραφή της βραβευμένης δημιουργού Ελβίρας Παναγιωτοπούλου, που αναμένεται να δώσει νέα πνοή στο KALOGIROU Private Label.

Made in Greece

Αυτή τη σεζόν, τα διεθνή designer labels και οι εμβληματικοί οίκοι αξεσουάρ συναντούν τους πιο δυνατούς εκπροσώπους του Made in Greece στην KALOGIROU, τον παράδεισο του luxury shopping που ορίζει το στιλ από το 1890 έως σήμερα, μέσα από ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και διεθνών προδιαγραφών που υπόσχεται η νέα φιλοσοφία της εταιρείας.

Φωτογραφίες: Γιάννης Μπουρνιάς

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ