FASHION SHOW

Στο fashion show του Gucci η μόδα του παρελθόντος μοιάζει επίκαιρη

Για μία ακόμα φορά ο Alessandro Michele επιλέγει το Παρίσι για να παρουσιάσει τη συλλογή του για την άνοιξη και το φθινόπωρο του '19 στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας. Άφησε τα γνώριμα εδάφη του οίκου Gucci στο Μιλάνο και εκμεταλλεύτηκε τον σαγηνευτικό αέρα του Παρισιού για να μεταφέρει τις σκέψεις του μέσα από την νέα συλλογή. Το fashion show θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι είναι μία μέρα, κάπου μεταξύ των '70s και των '80ς προσαρμοσμένη στο σήμερα και φυσικά πασπαλισμένη με την αισθητική του οίκου.

Έντονα χρώματα, φτερά, glitter, αυστηροί και στοιχεία από το logo του ιταλικού οίκου έντυναν τα looks στο runway, αποδεικνύοντας την ειδικότητα του Gucci στο να δημιουργεί άψογα outfits, που μοιάζουν αρμονικά, ενώ είναι γεμάτα από υπερβολή. Οι έντονοι, γεωμετρικοί ώμοι, οι μονοχρωμίες, τα κοστούμια αλλά και το glam athleisure style ήταν τα χαρακτηριστικά του fashion show στο Παρίσι.

Αυτή τη φορά, δεν είχε drones στην πασαρέλα, ούτε τα μοντέλα κρατούσαν ομοιώματα κρανίων. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η Jane Birkin, η οποία σηκώθηκε από το front row και τραγούδησε το “Baby Alone in Babylone”.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lallo25