Η μοναδική Resort Collection του οίκου Gucci θύμισε κάτι από Αναγέννηση

Ο οίκος Gucci παρουσίασε την resort συλλογή του για το 2018 στη Φλωρεντία.

Ο ιταλικός οίκος Gucci προσκάλεσε τον κόσμο της μόδας σε ένα μοναδικό αναγεννησιακό ταξίδι στην πόλη της Φλωρεντίας για να παρουσιάσει την Resort Collection για το 2018. Ο creative director του οίκου, Alessandro Michele δημιούργησε μοναδικά σύνολα που επανέφεραν τα αναγεννησιακά μοτίβα στη σύγχρονη εποχή με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει καλά.

Από το 2015, όπου και ανέλαβε τα καθήκοντα του καλλιτεχνικού διευθυντή στον οίκο Gucci, η διαφορά στα χρώματα, τα υφάσματα, τις υφές σε κάθε συλλογή γίνεται εύκολα αντιληπτή. Το show που οργάνωσε στη Φλωρεντία είναι η απόδειξη ότι ο Alessandro τα πάει περίφημα και ο οίκος Gucci έχει εξελίξει την ταυτότητά του κι έχει επανατοποθετηθεί στο χώρο της μόδας ως ένα ακόμα influential brand που σέβεται την παραδοσιακή κλασική του προσέγγιση αλλά δεν διστάζει να δώσει ένα διαφορετικό twist στην εικόνα του.

A post shared by We Are Models (@weare_models) on

 

Οι διάσημοι καλεσμένοι αφού έκαναν ένα μικρό tour στην ιστορική ιταλική πόλη, μπήκαν στην Palatine Gallery του Pitti Palace για να παρακολουθήσουν το ιδιαίτερο catwalk με τις αναγεννησιακές αναφορές και τα πολυτελή υφάσματα. Εξάλλου, η επιλογή του μέρους δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού σύμφωνα με τον Michelle, η Φλωρεντία ήταν το κέντρο της αναγεννησιακής περιόδου.

A post shared by Gucci (@gucci) on

 

Φορέματα για σύγχρονες για σύγχρονες πριγκίπισσες, σε ροζ και βιολετί αποχρώσεις, κάπες με χρυσές λεπτομέρειες, χρυσοί φιόγκοι, πιέτες και metallic ruffles ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της Resort Collection του οίκου Gucci.

A post shared by Gucci (@gucci) on

A post shared by @d_kemeroglu on

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ