GUCCI

Η καμπάνια της Gucci με πρωταγωνιστή τον Harry Styles είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

Ο οίκος Gucci έχει κάνει ξεκάθαρα άλματα όσον αφορά στην εικόνα του. Οι εξαιρετικές συλλογές του, τα prints και τα εμβληματικά logos έχουν ανανεωθεί και κάθε φορά σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα, ο τρόπος που προσεγγίζει ο ιταλικός οίκος τη μόδα κι ό,τι κινείται γύρω από αυτή είναι μοναδικός. Φανταστικές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο προκαλούν το ενδιαφέρον, με αποκορύφωμα την πρόσφατη συνεργασία του οίκου με τον Harry Styles

A post shared by Gucci (@gucci) on

 

Ο τραγουδιστής ήταν ανεπίσημα παιδί του οίκου Gucci. Αρκεί να σου θυμίσω το video clip του Kiwi, στο οποίο αποθεώθηκαν τα prints του οίκου και ο Harry Styles απέδειξε ότι μπορεί να τα υποστηρίξει και με το παραπάνω. Στην πραγματικότητα, είναι σαν να φορούσε από πάντα καρό κοστούμια, γιλέκα, γραβάτες, κολεγιακά παπούτσια, sneakers και ρούχα με embroidered λεπτομέρειες.

 

Ο Alessandro Michele, creative director του οίκου, μάλλον εμπνέεται από το στιλ του Harry Styles και κυρίως από τον τρόπο που φοράει τα ρούχα του brand, αφού σχεδίασε custom κομμάτια για τις συναυλίες του και τώρα τον επιλέγει ως πρόσωπο της καμπάνιας για την ανδρική συλλογή Φθινόπωρο ’18.

A post shared by Gucci (@gucci) on

 

Η φωτογράφιση έγινε στο Λονδίνο, με τον Harry Styles να φορά με απόλυτα φυσικό τρόπο tailored κοστούμια, mohair σακάκια, καρό κασκόλ και εντυπωσιακά κοσμήματα σε ένα σουρεάλ σκηνικό. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά τόσο κοντά στην αισθητική που μας έχει μυήσει πια ο πολυτελής, ιταλικός οίκος με τον Harry Styles να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

A post shared by Gucci (@gucci) on

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/gucci