GISELE BUNDCHEN

H Gisele πραγματικά αγνώριστη στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue

Η Vogue Italia αποφάσισε για τον Οκτώβριο να δημιουργήσει ένα αφιέρωμα στη θρυλική Ιταλίδα τραγουδίστρια Mina, γιορτάζοντας τα 60 χρόνια παρουσία της στο χώρο. Έτσι επιστράτευσε έναν ακόμα θρύλο από το χώρο του modeling για το εξώφυλλο και το αποτέλεσμα είναι άψογο. Η Gisele λοιπόν, είναι αυτή που μεταμορφώθηκε, έτσι ώστε να θυμίζει την Ιταλίδα τραγουδίστρια και φωτογραφήθηκε από το δίδυμο των Luigi and lango.

Έτσι λοιπόν, στο τεύχος Οκτωβρίου θα δεις την Gisele στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue με κόκκινα μαλλιά και κατακόκκινα χείλη να ποζάρει σαν μία πραγματική diva. Φορώντας ένα Dior φόρεμα και χρυσούς κρίκους, καθώς και με ένα μακιγιάζ που δεν μας έχει συνηθίσει, το top model ήταν πραγματικά αγνώριστο.

gisele 

Στις εσωτερικές σελίδες, για το αφιέρωμα επιστρατεύτηκε μεταξύ άλλων supermodels και η Carla Bruni, επομένως το ενδιαφέρον που σου προκαλεί το εξώφυλλο, μάλλον διατηρείται.

Η Gisele φαίνεται να απόλαυσε αυτή τη μεταμόρφωση, αφού σημείωσε ότι «Είχε πάντα πλάκα να παίζω διαφορετικούς ρόλους στο modeling και νιώθω πώς είναι να μοιάζεις τελείως διαφορετική».

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/vogueitalia