COLOR TRENDS

Η γήινη απόχρωση που θα κυριαρχήσει στο street style του 2019

Διανύεις μία χρονιά που οι γήινες αποχρώσεις έχουν κατακλείσει το street style. Ακόμα κι αν είσαι από εκείνες που απεχθάνονταν το καφέ και τις αποχρώσεις του, ενώ απέφευγαν το μπεζ, αυτό τον χειμώνα δεν μπορεί να μην σε έχει γοητεύσει ένα earthy χρώμα, το οποίο θα σε έπεισε να το δοκιμάσεις στο στιλ σου. Το ζεστό ταμπά, το γλυκό καφέ και το μουσταρδί είναι σίγουρα αποχρώσεις της γήινης παλέτας που έχουν εξελιχθεί αρκετά μέχρι τώρα.

Ανάμεσά τους το burnt orange, ένα χρώμα έντονο, βαθύ και πολυτελές που αποπνέει μία ζεστή και ταυτόχρονα δυναμική αίσθηση. Κάτι ανάμεσα στο ταμπά και το πορτοκαλί, φωτεινό και sophisticated, αυτό το χρώμα έχει ήδη αρχίσει τον κύκλο του στο street style, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει πιο δυναμικά το 2019. Άσχετα με την ανοδική πορεία του στα street trends όμως, το burnt orange είναι το χρώμα που καλά θα κάνεις να δοκιμάσεις και τα γιορτινά σου outfits. Επίλεξέ το σε βελούδο, σε σατέν, σε αλκαντάρα, ακόμα και σε κοτλέ και ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ, προχώρα με τους συνδυασμούς.

Ένας classy συνδυασμός για το burnt orange είναι αυτός με το μαύρο. Χαρίζουν στο outfit σου ένα ελαφρώς αυστηρό αποτέλεσμα που θα σε συνοδεύσει άνετα στο γραφείο.

Δημιούργησε ένα outfit με γήινες αποχρώσεις, αφήνοντας την ένταση του burnt orange να έχει κεντρικό ρόλο. Πρόσθεσε μπεζ, καφέ ή ακόμα και μπορντώ και θα έχεις ένα κομψό earthy colorblocking outfit.

Μην περιοριστείς μόνο σε συνδυασμούς με άλλες γήινες αποχρώσεις. Το μπορντό, το μπλε σκούρο, το μοβ και πολλά ακόμα είναι εξίσου ταιριαστά με το burnt orange και αποδίδουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Φυσικά, το burnt orange δείχνει άψογο σε total outfits. Μπροείς να παίξεις με διαφορετικούς τόνους, και να δώσεις την προσωπική σου πινελιά με τα αξεσουάρ.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide