STREET STYLE

Weekend mood: 5 συνδυασμοί για να είσαι άνετη και στιλάτη με τη φούστα σου

Τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν και εσύ προετοιμάζεσαι για να τα περάσεις μοναδικά. Μέχρι τότε όμως, μπορείς να παίρνεις λίγο από τη λάμψη των γιορτών και να την προσθέτεις στα outfits σου. Glitter, metallic, τούλι, δαντέλα είναι τα πιο γιορτινά υφάσματα που αξιώνουν μια θέση στο στιλ σου κι όχι μόνο στα glam looks. Οι φετινές τάσεις στο street style επιτρέπουν σε αυτά τα λαμπερά fashion items να έχουν μία θέση στα πιο casual outfits.

Σε αυτό το post λοιπόν, θα μιλήσουμε για το πώς να εντάξεις μια λαμπερή φούστα στο στιλ σου, με αφορμή το Σαββατοκύριακο. Ήρθε η ώρα να βάλεις την metallic φούστα σου ή ακόμα και την sequined με το αγαπημένο σου πουλόβερ ή ακόμα και το φούτερ σου. Δες μερικούς στιλάτους τρόπους και κάνε τους δικούς συνδυασμούς, ανάλογα με τη διάθεση και το στιλ σου.

Το ζεστό oversized πουλόβερ σου και η laced, midi φούστα σου θα γίνουν ένα super stylish outfit.

Ένας πολύ cool συνδυασμός για την τούλινη φούστα σου. Βάλε από πάνω το αγαπημένο σου παλτό και μπορείς να βγεις το πρωί φορώντας τα sneakers σου κα το βράδυ, με ένα ζευγάρι booties.

Η metallic φούστα σε μία πιο sportive εκδοχή για να μπορείς να την εκμεταλλευτείς από το πρωί ως το βράδυ.

Οι sequined φούστες έχουν την τιμητική τους και δεν ταιριάζουν μόνο στο look του ρεβεγιόν. Με κομψό πουλόβερ και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια θα σου χαρίσουν ένα chic & glam outfit που θα σε βάλει στο mood των γιορτών με τον καλύτερο τρόπο.

Το βελούδο έχει μπει για τα καλά στη λίστα με τα αγαπημένα trends και δεν χρειάζεται να έχεις να πας σε επίσημο event για να φορέσεις τη φούστα σου. Μαζί με ένα ζιβάγκο μπορεί να συνοδεύσει το weekend look σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sincerelyvandy