CHRISTMAS LOOK

Στη Zara θα βρεις την ιδανική σατέν φούστα για τα Χριστούγεννα

Σιγά-σιγά το χριστουγεννιάτικο mood έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο έντονο. Στόλισες, έχεις αρχίσει ήδη να έχεις μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε μία πιατέλα και λογικά δε θα αργήσεις να ντύνεσαι με πιο γιορτινές πινελιές, είτε αυτό είναι ένα χρώμα, είτε ένα ύφασμα. Αυτό δε σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να φοράς παντού και πάντα παγιέτες, αλλά σίγουρα μπορείς να δίνεις στα outfits σου μία πιο festive διάθεση.

Αν λοιπόν, είσαι έτοιμη για λίγη λάμψη, έστω και σε μικρές δόσεις, στα καθημερινά σου looks, τότε αυτή η φούστα από τη Zara ίσως σου φανεί πολύ χρήσιμη. Θα τη φοράς στο γραφείο με τα πουλόβερ σου και τις μπότες, στις βραδινές εξόδους με ένα crop ζακετάκι και mid-heel pumps, αλλά και σε όλα τα xmas parties, όποιο κι αν είναι το dress code τους.

Flowing skirt, Zara – 29.95€

Το έντονο χρώμα και το ύφασμα είναι ικανά να δώσουν γιορτινή διάθεση στο outfit σου, αλλά από την άλλη δε σε περιορίζει καθόλου όταν θελήσεις να την εντάξεις σε ένα πιο καθημερινό street look. Φαντάσου την με ένα λευκό πουλόβερ κι ένα ζευγάρι καστόρινες μπότες ή ακόμα και με ένα hoodie και τα sneakers σου.

Αν ετοιμάζεσαι να βγεις για ψώνια, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις αυτή τη φούστα. Ακόμα κι αν σου φαίνεται υπερβολική για το δικό σου στιλ, εγώ προτείνω να το τολμήσεις και δε θα το μετανιώσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: zara.com/gr