CHRISTMAS LOOK

Pre-Christmas party: Το κομμάτι “κλειδί” που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη

Έρχεται σιγά σιγά το σαββατοκύριακο που προηγείται των Χριστουγέννων κι αυτό σημαίνει ότι τα pre-Christmas πάρτι έχουν ήδη οργανωθεί. Αλλά ακόμα κι αν δεν είσαι καλεσμένη σε κάποιο, το πιθανότερο είναι να θες να ντυθείς, να στολιστείς και να σουλατσάρεις στην πόλη. Αυτό σημαίνει ότι το outfit πρέπει να είναι κατάλληλο αυτή τη φορά όχι τόσο με την περίσταση, όσο με το mood των γιορτών.

Αν λοιπόν, νιώθεις ότι έχεις εξαντλήσει την έμπνευσή σου για το outfit του ρεβεγιόν και τώρα αναρωτιέσαι τι να φορέσεις στις εξόδους του σαββατοκύριακου, θέλω να σου πω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αφού μπορείς να είσαι γιορτινή και λαμπερή.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία sparkling φούστα και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από την όρεξη που έχεις, το μέρος που θα πας και τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου.

Συνδύασε την sequin ή metallic φούστα σου με ένα πουλόβερ και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μπότες ή μποτάκια. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σε συνοδεύσει στο θέατρο, σε ένα γεύμα και είναι ιδανικό για το βραδινό, χαλαρό ποτό σου.

Φυσικά το λευκό πουκάμισο είναι πάντα μία πολύ καλή και κομψή επιλογή για να φορέσεις την sparkling φούστα σου, ακόμα και σε περιστάσεις που σου φαίνεται υπερβολική.

Ένα όμορφο top μαζί με τη φούστα κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι σαφώς έτοιμο να σε συνοδεύσει στα πιο λαμπερά πάρτι.

Αν θες ένα πιο cool αποτέλεσμα όμως, μπορείς να φορέσεις τη φούστα σου με ένα πουκάμισο ή ένα t-shirt και να συνδυάσεις το outfit με ένα ζευγάρι sneakers.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetstylestars