STYLING TIPS

Loveskirts: Η Πέννυ Παυλίδου φέρνει τη φούστα στα μέτρα σου

24media

Πες μου πόσες φορές έχεις φανταστεί τον εαυτό σου μέσα σε μία αυτοσχέδια αλλά τόσο κομψή φούστα που όσο κι αν έχεις ψάξει δεν την έχεις βρει στην αγορά; Αυτή η αίσθηση του ανικανοποίητου βρίσκεται σε πολλά γυναικεία μυαλά και φυσικά είναι έντονη στα ρούχα, πόσο μάλλον στη φούστα, ένα item που εκφράζει θηλυκότητα, τονίζει την γυναικεία σιλουέτα και οφείλει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Αυτό το κενό λοιπόν, έρχεται να καλύψει η Πέννυ Παυλίδου με τις sur mesure φούστες που φτιάχνει για σένα μόνο. Τη βρίσκεις στο κέντρο της Αθήνας μαζί με όλα τις τα υφάσματα -πίστεψέ με είναι πολλά- και τα 6 βασικά σχέδια φούστας που έχει να σου προτείνει και να επιλέξεις με βάση τον σωματότυπο αλλά και το στιλ σου. Mini, midi ή maxi με γεωμετρικά, floral ή άλλα prints, η φούστα που θα πάρεις από το Love Skirts θα είναι μοναδική.

24media

 

Τι είναι αυτό όμως που έκανε την Πέννυ να ασχοληθεί με τη μόδα; Η ίδια θα σου πει ότι φταίνε όλες οι παραστάσεις που έχει από την παιδική της κιόλας ηλικία σε σχέση με τη μόδα, τη δημιουργία ενός ρούχου από το μηδέν, την αισθητική με την οποία έρχεται κάποιος σε επαφή όταν ταξιδεύει στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες μόδας -Λονδίνο, Παρίσι και Μόναχο.

Μεγαλώνοντας σε ένα περιβάλλον που η μόδα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Πέννυ ήταν αναμενόμενο να έχει μία ιδιαίτερη σχέση με το χώρο. Το Loveskirts όμως ξεκίνησε από την επιθυμία της ίδιας για φούστες και φορέματα. «Πάντα με κολάκευαν πολύ περισσότερο οι φούστες και τα φορέματα παρά τα παντελόνια. Επιπλέον, επειδή ήθελα την τέλεια εφαρμογή που να κολακεύει τον μεσογειακό μου σωματότυπο, δεν έβρισκα πάντα εύκολα το ύφασμα, το σχέδιο και τις αποχρώσεις που ήθελα. Επομένως, ξεκίνησε επειδή άρχισα να δημιουργώ κάποια σχέδια φούστας για εμένα την ίδια.»

24media

 

Η λέξη- κλειδί για τις περισσότερες Ελληνίδες που αναφέρθηκε παραπάνω και χαρακτηρίζει τον σωματότυπο είναι το επίθετο «μεσογειακός». Σίγουρα, η Πέννυ που ανήκει σε αυτή την κατηγορία και έχει μπει στη διαδικασία να φτιάχνει φούστες για την ίδια, θα έχει να σου πει πολλά για τις γραμμές που κολακεύουν αυτό τον σωματότυπο. Η αλήθεια είναι ότι οι φούστες είναι ένα ρούχο που ταιριάζει στις μεσογειακές σιλουέτες. Στο Loveskirts όλες οι φούστες είναι σχεδιασμένες για να κολακεύουν το μεσογειακό σωματότυπο, αλλά η Πέννυ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην boho skirt που κολακεύει κατά 90% όλες τις γυναίκες που την έχουν δοκιμάσει.

A post shared by loveskirts (@loveskirts.gr) on

 

Η διαδικασία για να αποκτήσεις τη φούστα των ονείρων σου δεν είναι σπαζοκεφαλιά. Σύμφωνα με την δημιουργό, μπορείς να το κάνεις με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να επισκεφτείς το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και να δοκιμάσεις επί τόπου όλα τα δείγματα, να διαλέξεις ύφασμα και να έχει τη φούστα στο σωστό μήκος και νούμερο. Ο άλλος τρόπος είναι να κάνεις ακριβώς το ίδιο μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σου διαδικτυακά στο loveskirts.gr. Το ρίσκο σε αυτό την περίπτωση υπάρχει, γι’ αυτό ακόμα κι αν οι μετρήσεις που θα δώσεις είναι λάθος, έχεις την δυνατότητα να περάσεις από το κατάστημα για να έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα. Φυσικά η τηλεφωνική καθοδήγηση ή η video- κλήση είναι μία ακόμα λύση που ίσως να σε διευκολύνει αρκετά.

Η Ελληνίδα ήταν και θα είναι πάντα κομψή. Άλλωστε μέσα από την ιστορία και τη κουλτούρα μας έχουμε μοναδικές παραστάσεις για να έχουμε μια πολύ καλή αισθητική. Νομίζω δεν είναι κάτι συγκεκριμένο αυτό που χαρακτηρίζει το στιλ τις Ελληνίδας. Θα έλεγα όμως ότι γενικότερα έχουν πολύ καλό γούστο και ένα ανάλαφρο, αιθέριο στιλ.

24media

 

Αυτό το καλοκαίρι στο Loveskirts θα βρεις υφάσματα με λουλούδια σε έντονα χρώματα και μοτίβα που παραπέμπουν στην bohemian αισθητική. Κι όλα αυτά τα υφάσματα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όχι μόνο για να φτιάξεις μία μοναδική φούστα για σένα. Η Πέννυ έχει ξεκινήσει να φτιάχνει φορέματα και tops, kimonos και beachwear που θα κάνουν το καλοκαιρινό σου στιλ μοναδικό.

My tip: Αν τελικά βρεις την ιδανική φούστα -που θα τη βρεις- ζήτησε από την Πέννυ να σου φτιάξει κι ένα φόρεμα. Ξέρει πώς να το κάνει και επιπλέον, το σχέδιο της φούστας σου μπορεί κάλλιστα να μεταφερθεί και στο φόρεμα και είναι εξίσου κομψό και κολακευτικό πάνω σου.

A post shared by loveskirts (@loveskirts.gr) on

 

Απόκτησε φέτος τη φούστα τον ονείρων σου, αλλά πριν αποφασίσεις ποια είναι η ιδανική, ανακάλυψε όλες τις πιθανές σου επιλογές στο loveskirts.gr

More inspo:

Facebook: loveskirtsofficial

Instagram: loveskirts.gr