OUTFITS

5 διαφορετικοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με τη σατέν φούστα

Έχουμε ήδη μιλήσει για την απελευθέρωση του σατέν. Από εκεί που προοριζόταν μόνο για επίσημα outfits, τώρα πια έχει ενταχθεί για τα καλά στο street style και μπορείς άφοβα να την φοράς καθημερινά. Είναι πολύ πιθανό να έχεις αγοράσει μία αυτό τον καιρό για το ρεβεγιόν σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα την φορέσεις μόνο μία φορά και μετά θα περιμένεις ένα επίσημο κάλεσμα για να την βγάλεις ξανά από την ντουλάπα σου.

Οι fashionistas έχουν βρει πολλούς τρόπους να φορούν μία σατέν φούστα και σίγουρα κάποιος θα είναι συμβατός με το δικό σου στιλ. Εξάλλου, οι υφές τη φετινή σεζόν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο στιλ και είναι αδύνατον να μην μπεις στον πειρασμό να παίξεις με την απαλή πολυτέλεια του σατέν και τον συνδυασμό που κάνει με ένα φίνο πλεκτό, το βαμβακερό ή τη δαντέλα.

Ο πιο classy συνδυασμός για σένα που θες μία νότα πολυτέλειας στο προσωπικό σου στιλ είναι να συνδυάσεις τη σατέν φούστα σου με ένα επίσης σατέν top.

Συνδύασε την σατέν φούστα με ένα oversized πουλόβερ και τις over-the-knee μπότες σου για ένα άψογο street look που θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.

Με ένα πιο cozy πουλόβερ και τα sneakers σου, η σατέν φούστα θα πάρει πιο sportive διάσταση.

Φυσικά μπορείς να τη συνδυάσεις με το blazer και τα booties σου για να πας στο γραφείο, να κάνεις μία βόλτα ή ακόμα και μία βραδινή έξοδο.

Τα cow booties είναι ένα από τα μεγαλύτερα shoe trends της σεζόν, όπως και η σατέν φούστα. Επομένως, γιατί να μην μπορείς να τα φοράς μαζί; Δοκίμασέ το παίρνοντας έμπνευση από το αντίστοιχο outfit της Olivia Palermo.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph