STREET STYLE

Το φόρεμα που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα αυτό το καλοκαίρι

Κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα οφείλει να έχει μερικά κομμάτια που έχουν πάντα χρήση στο street style. Θα έχεις ακούσει για τα κλασικά ρούχα που δεν επηρεάζονται σχεδόν ποτέ από τις τάσεις. Είναι επίκαιρα και υπάρχει τρόπος να τα προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ. Αυτή τη σεζόν όμως, υπάρχει ένα φόρεμα που συνδυάζει και τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά και δεν είναι άλλο από το wrap dress.

Ουσιαστικά, αναφέρομαι στο κρουαζέ φόρεμα που μπορεί μέχρι πριν λίγα χρόνια να το φανταζόσουν μόνο στη μαμά σου, αλλά τώρα έχει ξεκάθαρα θέση στη δική σου ντουλάπα και κυρίως στο καλοκαιρινό σου street style. Εκτός του ότι, πρόκειται για έναν τύπο φορέματος που έχει ήδη φορεθεί πολύ από τις fashionistas και μάλιστα σε πολλές εκδοχές με πιο δημοφιλή αυτή των prints, το wrap dress είναι ένα σωτήριο κομμάτι που θα κάνει κάθε σου εμφάνιση πιο θηλυκή.

Είναι ιδανικό για ‘σένα που έχεις πλούσιο στήθος ή όχι. Ο τρόπος που σχηματίζεται το V στο ντεκολτέ είναι κολακευτικός και για τις δύο περιπτώσεις. Φυσικά, μπορείς πάντα να του δώσεις μία casual πινελιά, με ένα t-shirt από μέσα για τις μέρες που θες να είσαι cool στην πόλη.

Ο τρόπος που τονίζει τη μέση σου, κάνει τη σιλουέτα σου να δείχνει ψηλόλιγνη.

Το wrap dress είναι ιδανικό για να καλύψεις τυχόν ατέλειες, ενώ ανάλογα με το μήκος που θα επιλέξεις θα τονίσεις τα δυνατά σημεία του σώματός σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage