STREET STYLE

Πώς να φορέσεις το maxi φόρεμα στην καθημερινότητά σου

Το maxi φόρεμα για χρόνια παρέμενε κρυμμένο στην ντουλάπα σου γιατί είχε συνδυαστεί με περιστάσεις πιο επίσημες. Σπάνια θα έβλεπες καθημερινά γυναίκες να φορούν ένα μακρύ φόρεμα το χειμώνα, γεγονός που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Αφού, λοιπόν, τα catwalks έκαναν την αρχή και το street style τα καλοδέχτηκε, τα μακριά φορέματα είναι πλέον ένα από τα πιο stylish κομμάτια που οφείλεις να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Είτε θες να εκφράσεις τον bohemian χαρακτήρα σου, είτε να υιοθετήσεις ένα πιο minimal στιλ ένα maxi φόρεμα μπορεί να σε βοηθήσει να το πετύχεις. Το ζήτημα είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Μπορείς να κάνεις το maxi-printed φόρεμα καθημερινό, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι κομψά sneakers.

Τα knitted φορέματα είναι ιδανικά για το everyday style. Συνδυάσέ τα με τα booties ή τις μπαλαρίνες σου για ένα casual & cozy look.

To leather jacket ταιριάζει άψογα με ένα το printed, αέρινο φόρεμά σου. Του χαρίζει μία πιο rock πινελιά και μαζί με τα sneakers είναι το ιδανικό outfit μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Μετάτρεψε το ρομαντικό, μακρύ σου φόρεμα σε ένα απόλυτα άνετο κομμάτι της καθημερινότητας συνδυάζοντάς το με το denim jacket σου.

Για πιο retro-boho εμφανίσεις, διάλεξε ένα μακρύ φόρεμα με λαχούρια και συνδύασέ το με τα κλασσικά σου booties.

Φυσικά, μην ξεχνάς ότι το lingerie φόρεμα είναι ακόμα στο παιχνίδι. Φόρεσέ το με το ζιβάγκο ή το πουλόβερ σου για μία ιδιαίτερη street εμφάνιση.