CHRISTMAS LOOK

Φόρεμα VS Φούστα: Εσύ τι θα φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν;

Τα Χριστούγεννα είναι πλέον πολύ κοντά κι αν ακόμα δεν έχεις βρει τι θα φορέσεις στο ρεβεγιόν και ψάχνεις θέλω να σου πω ότι δεν είσαι η μόνη. Εξάλλου οι βιτρίνες είναι ακόμα γιορτινές και γεμάτες λαμπερά ρούχα, επομένως μπορείς ακόμα να σκεφτείς ποιο θες να είναι το outfit της βραδιάς. Πριν όμως αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι άνοιξε την ντουλάπα σου. Μπορεί να μην έχεις το φόρεμα που έχεις φανταστεί για τη βραδιά, ίσως όμως να έχεις τη φούστα και να χρειαστείς απλά ένα όμορφο top ή πουκάμισο. 

Άνοιξε λοιπόν την ντουλάπα σου και αποφάσισε αν τελικά φέτος θα καταλήξεις σε φόρεμα ή σε φούστα, λαμβάνοντας υπ’ όψη τα παρακάτω.

Fact #1

Το φόρεμα είναι πολύ πιθανό να μην χρειάζεται πολλά αξεσουάρ αν είναι από μόνο του εντυπωσιακό. Από την άλλη, αν είναι μαύρο, τότε με μία ζώνη και μερικά κοσμήματα μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου.

Ντραπέ, βελούδινο, floral φόρεμα, Zara

Fact #2

Μία φούστα μπορεί να αποτελέσει την κατάλληλη βάση για να φορέσεις εκείνο το sequined top που έχεις δει και δεν ξέρεις με τι συνδυάσεις. Ειδικά αν είναι σε ουδέτερο χρώμα και απλή γραμμή, τότε θα την ευχαριστηθείς και μετά τις γιορτές, αφού θα ταιριάξει απόλυτα με τα πουλόβερ σου.

Χρυσή, denim φούστα, Topshop

Fact #3

Το φόρεμα έχει πάντα μία θηλυκή εσάνς σε κάθε γυναίκα, αλλά δεν σου αφήνει μεγάλο περιθώριο για να παίξεις με τα layers και τα αξεσουάρ. Ωστόσο, μπορείς να βρεις ένα που να τα έχει όλα μόνο του.

Kyra sequined, fringed φόρεμα, Nidodileda

Fact #4

Η φούστα από την άλλη είναι ένα ιδανικό item για να κάνεις color-blocking, layering αλλά και accessorizing και το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς να τη βάλεις ακόμα και με ένα λευκό t-shirt, χωρίς να βγεις εκτός του πνεύματος των γιορτών.

Cheryl midi, πλισέ φούστα, Karavan

Η επιλογή είναι δική σου αν και θέλω να θυμάσαι ότι μπορεί τώρα να πλησιάζει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, αλλά η Πρωτοχρονιά δεν αργεί. Επομένως, κάνε το διαχωρισμό της φούστας και του φορέματος με βάση του τι θα κάνεις στην κάθε περίσταση.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide