ANIMAL PRINT

Αυτό το printed φόρεμα θα γίνει η επόμενη εμμονή σου στο στιλ

Είναι αδύνατον να σου έχει περάσει απαρατήρητο το πουά φέτος. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά trends της σεζόν που το πιθανότερο είναι να το έχεις ήδη φορέσει και μάλιστα όχι μόνο σε μία εκδοχή του. Το κλασσικό, ασπρόμαυρο polka dot έχει εξελιχθεί, έχει πάρει χρώματα και έχει εισβάλλει σχεδόν σε κάθε στιλ.

Αυτό όμως που είναι κυρίαρχο όσον αφορά σε αυτό το print είναι η εκδοχή του φορέματος. Ένα πουά φόρεμα αυτό το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και μάλιστα πολύ βολικό για να το κρατήσεις και τις ερχόμενες σεζόν. Ειδικά το φθινόπωρο δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να το συνδυάσεις, αλλά νομίζω λίγο θα το παραμελήσεις, αφού υπάρχει ένα άλλο trend που δεν θα μπορείς να του αντισταθείς.

Θυμάσαι πολύ σχολιάζαμε τα animal prints, τα οποία επανεμφανίστηκαν δυναμικά με τη μορφή μίας satin φούστας; Τώρα λοιπόν, εξαπλώνονται και θα τα δεις και στα φορέματα. Οι πρώτες εισαγωγές των animal printed φορεμάτων έχουν ήδη γίνει, με αυτό από τα Topshop να κερδίζει έδαφος.

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα zebra printed φόρεμα που ακόμα κι αν δεν είσαι λάτρης του είδους μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.

  Zebra Print Pinafore Dress, Topshop

Κι αν στο φόρεμα σου φαίνεται υπερβολικό αυτό το print, τότε δοκίμασέ το σε μία μακριά φούστα.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/topshop