FLORAL

Fashion trend: Η νέα γενιά των florals που θα λατρέψεις

Δεν θα σου κάνει καθόλου εντύπωση αν σου πω ότι τα florals θα είναι μέσα στα trends της επόμενης σεζόν. Προφανώς, είναι από τα prints που σπάνια μένουν εκτός. Τώρα όμως πρέπει να σημειώσεις ένα updated που θα σε κάνει να τα δεις με άλλο μάτι και θα ανανεώσει αυτό το pattern που τόσο έχει φορεθεί.

Τα «furniture florals» είναι η νέα γενιά κι έρχεται από τα 60s. Θυμίζει τις λουλουδάτες ταπετσαρίες που είχαν οι τοίχοι και οι καναπέδες των σπιτιών αυτής της δεκαετίας και σε προκαλεί σε ένα ιδιαίτερο πάντρεμα της retro αισθητικής με τη σύγχρονη αισθητική και τα έντονα χρώματα που χαρακτήριζαν τα funky στιλ των επόμενων δεκαετιών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Marc Jacobs, όντας από τους φανατικούς των girly κι ελαφρώς υπερβολικών florals δεν μπορούσε να μη συμμετέχει ενεργά σε αυτή την τάση.

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

Η Simone Rocha είναι από εκείνες που έχουν ήδη λατρέψει αυτού του είδους τα florals. Πραγματικά είναι δύσκολο να αντισταθείς σε εκείνα τα λουλουδάτα παλτό που αναμφίβολα θα ανανεώσουν άμεσα όλο σου το στιλ.

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_) on

Ο Dries Van Noten έχει πολλά να σου δείξει από αυτή την κατηγορία των prints και είναι όλα υπέροχα.

Μην ξεχάσεις να κάνεις μία ανασκαφή στην ντουλάπα της μαμάς ή της γιαγιάς, αφού τα vintage κομμάτια έχουν τα καλύτερα florals. Μπορείς όμως να ψάξεις και να βρεις τις νέες κυκλοφορίες τους, αν θες να υποστηρίξεις τις νέες εκδοχές τους.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/simonerocha_