OUTFITS

PFW: Τα trends που κρατάμε από το street style στο Παρίσι

Η Εβδομάδα Μόδας έφτασε στο τέλος της με τελικό σταθμό το Παρίσι. Εκεί λοιπόν, έχουν μαζευτεί οι διάσημες fashionistas τόσο για να παρακολουθήσουν τα fashion shows των διάσημων οίκων, όσο και να δώσουν τον δικό τους στιλιστικό παλμό με τα outfits που επιλέγουν για το street style τους.

Δεν υπάρχει καλύτερη πηγή έμπνευσης από ένα street style σαν αυτό του Παρισιού. Όλες οι τάσεις της σεζόν που ξεκινά φορεμένες και συνδυασμένες σε άπειρες εκδοχές. Θα δεις όσα ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε για φέτος.

To hot orange φορέθηκε αρκετά και στο Παρίσι και καθώς φαίνεται θα συνεχίσει την πορεία του όλη τη σεζόν.

Το καρό σε κάθε εκδοχή του, στη φούστα, το παντελόνι, το παλτό ή όπου αλλού μπορείς να φανταστείς δε θα το αποφύγεις φέτος και γιατί να το κάνεις άλλωστε.

Tα pop colors θα συνεχίσουν να κάνουν πιο φωτεινό και παιχνιδιάρικο στο street style σου. Φόρα τα μόνα τους ή κάνε color-blocking.

Go for neon! To color trend από τα ’90s είναι και πάλι εδώ και μάλιστα έτοιμο να συνδυαστεί με χρώματα που ίσως δεν περίμενες.

Το κοστούμι θα φορεθεί πολύ, θα ταιριάξει σε κάθε στιλ και θα το χρησιμοποιείς ποικιλοτρόπως.

Δεν μπορεί, φέτος θα υποκύψεις στα animal prints, αφού πραγματικά σε προκαλούν και σου προσφέρουν επιλογές για να δημιουργήσεις chic outfits.

Οι γήινες αποχρώσεις είναι βασικό συστατικό μίας updated γκαρνταρόμπας.

Τα πλεκτά και μάλιστα τα fine knits θα γίνουν essentials στην ντουλάπα σου και μπορείς να αρχίσεις να τα φοράς από τώρα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide