FASHION SHOW

Mini Bags: Η τάση που επιστρέφει μέσα από τα catwalks των Εβδομάδων Μόδας

AP Photo/Bebeto Matthews

Είτε είσαι φαν των backpacks, είτε των totes ή απλά της τσάντας του «ταχυδρόμου» το ζητούμενο δεν είναι το στιλ, αλλά το μέγεθος. Εδώ η φράση του λαού «το μέγεθος μετράει» δεν έχει ισχύ. Αντιθέτως. The smaller, the better. Αυτό «φωνάζουν» πάντως οι τσάντες που έχουμε δει ως τώρα στα runways των Fall/Winter '19 συλλογών, κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο.

Από τις πλέον αγαπημένες belt bags, τις bucket, τις tote και όποιο άλλο σχέδιο μπορείς να φανταστείς οι σχεδιαστές μας λένε “think mini”. Όχι πως οι αγαπημένες oversized τσάντες που χωρούν όλο το βίος μας δεν παραμένουν ”in”, απλά οι μικροσκοπικές τσάντες είναι η πιο hot τάση για την επόμενη σεζόν. Θα τις δοκιμάσεις και δε θα χάσεις.

STAUD

Η Staud εμπνεύστηκε από τα ’70s και τα ’90s για τη συλλογή της και απόδειξη αποτελούν οι καφέ, γεωμετρικές τσάντες που είδαμε στο runway.

Gabriela Hearst

Η τσάντα που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν, έκανε την εμφάνισή της στην πασαρέλα της Gabriela Hearst. Το πρωτότυπο σχέδιό της μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτή η τσάντα θα φορεθεί από πολλές fashionistas την επόμενη σεζόν.

Oscar de la Renta

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Complement your look with our #odlrfall2019 claret floral embroidered Alibi bag. #whatsyouralibi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oscar de la Renta (@oscardelarenta) στις

Σαν να είναι βγαλμένη από μεξικάνικη νουβέλα, το ενδιαφέρον pattern αυτής της τσάντας μας κάνει να θέλουμε να πετάξουμε τα περιττά items που συνήθως κουβαλάμε και να χωρέσουμε μόνο τα απαραίτητα σε αυτή τη mini bag.

Carolina Herrera

Πιο mini τσάντα απ’ αυτή δεν γίνεται. Ένα κραγιόν και τα κλειδιά μας όμως τα χωράει. Όπως και να ‘χει η instant δόση χρώματος μας αρέσει πολύ.

Longchamp

Rock vibes προσφέρει η Longchamp στα ρούχα και τα αξεσουάρ της και δεν μας χαλάει καθόλου. Άσε που το ασπρόμαυρο, ριγέ μοτίβο πάει με όλα.

Rebecca Minkoff

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Here is the exact moment our Tabby dress made its #NYFW runway debut. Tap to shop.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Minkoff (@rebeccaminkoff) στις

Δερμάτινη, καφέ bucket bag. Υπάρχει κάτι πιο διαχρονικό απ’ αυτό; Η Rebecca Minkoff θέλει οι εμφανίσεις μας να είναι διαχρονικές και chic και αυτή η τσάντα προσφέρει αυτά τα στοιχεία, απλόχερα.

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Bebeto Matthews