TRENDS

LFW: Οι τάσεις των catwalks που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον

Το Λονδίνο φιλοξενεί την εβδομάδα μόδας για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2017-18 και οι αγαπημένοι οίκοι της βρετανικής πρωτεύουσας παρουσίασαν τη δική τους εκδοχή. Trends που κρατάμε από φέτος, νέες εισαγωγές και έμφαση στη λεπτομέρεια είναι οι 3 βασικοί άξονες αυτού του fashion week.

Για να πάρεις κι εσύ μία γεύση για το τι θα φορεθεί του χρόνου συγκέντρωσα μερικά από τα πιο iconic outfits που τράβηξαν τα βλέμματα ή χαρακτηρίζουν ολόκληρες συλλογές. Από την Mary Katranztou μέχρι τον Christopher Kane και από τον θρυλικό οίκο Burberry μέχρι το Topshop Unique, αυτές είναι οι τάσεις που θα σε απασχολήσουν τον επόμενο χειμώνα.

Christopher Kane

© Getty Images / Ideal Image

Γήινες και παστέλ αποχρώσεις και συνδυασμοί που αποπνέουν μία σύγχρονη ρετρό αισθητική. 

Pringle of Scotland

© Getty Images / Ideal Image

Η εξέλιξη του knitwear με φουτουριστικά στοιχεία στην πιο μινιμαλιστική της εκδοχή.

Mary Katrantzou

© Getty Images / Ideal Image

Η κλασσική αίσθηση που χαρακτηρίζει τις συλλογές της παραμένει χωρίς να της λείπει όμως ο αέρας ανανέωσεις. Lady-chic outfits με πιο σύγχρονα στοιχεία παντρεύονται με τρόπο μοναδικό και κλέβουν τις εντυπώσεις.

Burberry

© Getty Images / Ideal Image

Πιστός στην μινιμαλιστική του αισθητική και με έναν αέρα ανανέωσης εμφανίστηκε στο catwalk ο βρετανικός οίκος. Το αποτέλεσμα, όπως μπορείς να δεις είναι εξαιρετικό.

Peter Pilotto

© Getty Images / Ideal Image

Τα chunky πουλόβερ ήταν αναμφίβολα το σήμα κατατεθέν του πρωτότυπου για ακόμα μία φορά catwalk του Pitter Pilotto. Οι στάμπες και τα funky prints ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά και θα σε κανουν να τα θυμάσαι για καιρό.

Temperley London

© Getty Images / Ideal Image

Η αντίθεση που δημιουργούν οι μεταλλικές υφές με τα άνετα και cosy πουλόβερ είναι αυτό που ξεχώρισε στο show του Temperley London.

Topshop Unique

© Getty Images / Ideal Image

Νεανική φρεσκάδα, παιχνιδιάρικο ύφος και mix & match διάθεση είναι η γεύση που άφησε το fashion show του Topshop Unique.

Erdem

© Getty Images / Ideal Image

Κλασσική κομψότητα από τον οίκο Erdem, ο οποίος κρατάει το βελούδο στη νέα συλλογή του και στηρίζει τις extravagant λεπτομέρειες ακόμα και στο λευκό πουκάμισο.

Antonio Berardi

© Getty Images / Ideal Image

Minimal-chic outfits σε ουδέτερες αποχρώσεις σε σύνολα που συνδυάζουν τη θηλυκότητα και το ανδρόγυνο ύφος.