ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Η νέα κολεξιόν της Mary Katrantzou, ένα νοσταλγικό ταξίδι στην παιδική μας ηλικία

Μία βουτιά στις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας μας προτρέπει να κάνουμε η Mary Katrantzou με τη νέα της κολεξιόν για τη σεζόν Spring/Summer ’18 που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Συστήθηκε στο χώρο της μόδας ως η σχεδιάστρια των εκκεντρικών prints και παραμένει πιστή σε αυτά. Καμία συλλογή μέχρι σήμερα δεν έχει κυκλοφορήσει χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια.

Νοσταλγία, χρώμα, αντιθέσεις και συνδυασμοί πέρα από τα συνηθισμένα. Η Katrantzou κάνει, για ακόμη μία φορά, σημαία της πως η μόδα είναι πολύ προσωπική υπόθεση για αυτό και δεν υπάρχει η φράση ”αυτό δεν ταιριάζει με αυτό”. Σκέψου χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, αρκεί όσα φοράς να σου αρέσουν και να δείχνουν την προσωπικότητά σου.

Φούστες και φορέματα από εκατοντάδες lego, φλαμίνγκο, δελφίνια, χάντρες, κρόσσια, dots, έντονα floral και καρό. Στενές γραμμές και oversized συνθέτουν ένα παζλ έκφρασης.

”Μερικές φορές κοιτάς πίσω, χρόνια αργότερα και η νοσταλγία που νιώθεις είναι ένα είδος δομής για το ποια είσαι σήμερα. Είμαι κι εγώ ένα παιδί της δεκαετίας του ’80 που έπαιζε με lego και φορούσε μεγάλα, ζωηρά πουά” δήλωσε η σχεδιάστρια πριν το show.

A post shared by mytheresa.com (@mytheresa.com) on

A post shared by marieclairetr (@marieclairetr) on

A post shared by Vogue Brasil (@voguebrasil) on

A post shared by GOLDIE (@hello.goldie) on

A post shared by @nickimcclintockdesign on

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: lynseyalexander