OUTFITS

H καμπαρντίνα του JW. Anderson είναι το ΙΤ item του φθινοπώρου

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι κάποια fashion items έχουν «τεστάρει» την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό καθιστά και μερικά ρούχα και αξεσουάρ διαχρονικά. Ρούχα τα οποία όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες τάσεις κι αν προκύψουν, αυτά θα συνεχίζουν να θεωρούνται stylish.

Ανάμεσα σε αυτά τα items και η κλασική καμπαρντίνα. Ένα ρούχο το οποίο εφηύρε ο Thomas Burberry το 1879, εμπνεόμενος από ένα αδιάβροχο παλτό που φορούσε ένας Άγγλος στρατιωτικός.

Η καμπαρντίνα όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζει να έχει μια θέση στις ντουλάπες πολλών γυναικών, αποτελώντας “staple” της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Σε αυτό το “staple” αποφάσισε ο Jonathan Anderson να προσφέρει το δικό του twist. Ο Ιρλανδός σχεδιαστής για τη F/W’19 συλλογή του, παρουσίασε μια νέα ενδιαφέρουσα εκδοχή της καμπαρντίνας.

To σχέδιο του Anderson περιλαμβάνει μια πιο ογκώδη σιλουέτα. Ξεφεύγοντας τελείως λοιπόν, από την ίσια γραμμή που έχει μια κλασσική καμπαρντίνα, το πανωφόρι του Anderson διαθέτει ένα φαρδύ καρό γιακά και “balloon” μανίκια (τα οποία στο τελείωμα τους διαθέτουν το ίδιο καρό pattern με τον γιακά).

Την καμπαρντίνα συνδύασε με ένα wide-leg παντελόνι σε μπεζ απόχρωση (παρόμοια απόχρωση με την καμπαρντίνα), μια δερμάτινη τσάντα σε σχήμα καπέλου και ένα τεράστιο χρυσό κολιέ/αλυσίδα.

Η καμπαντίνα έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον των fashionistas, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας ότι το ρούχο θα φορεθεί από πολλές γυναίκες, το φθινόπωρο.

View this post on Instagram

Today I fell in love with a trenchcoat @jw_anderson

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

View this post on Instagram

Obsessed @jw_anderson !!

A post shared by Kate Foley Osterweis (@katefoley) on

View this post on Instagram

This Made Me So Very Happy @jw_anderson #LFW

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία:instagram.com/jw_anderson/